Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOVIJESTI

Evo u kojim uvjetima su mogući izbori u srpnju!

Tomislav Karamarko, Tihomir Orešković i Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.06.2016.
u 17:29

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

>>Stižu nove registarske pločice, evo što se mijenja i koliko će koštati!

Komentara 37

Avatar TAJSAM
TAJSAM
19:16 07.06.2016.

Samo da nam komunjare sa HNS-ovcima i Pusićima bracom i sekom ne dođu na čelo Hrvatske jel smo onda mi Hrvati ostali bez Lijepe Naše. Pozdrav dobrim ljudima

SP
Sparks18
19:10 07.06.2016.

Uvatili se svi Karamarka, kao protivnik reformi, stiti fasiste, sukob interesa, ja ne virujen ali ako je istina neka ode. Medjutim Petrovu su usta puna reformi, ali onih koje njemu odgovaraju, cim se nesto potegne protivno jegovom interesu odmah u napad. O reformama proca opcenito, neka konkretno specificira koje i kako ce ih provesti. J osobno ima ideju reformi gdje bi minimalna plaća bila 1500 Eura, svima radno mjesto dok god zele, ali kako to provesti, malo sutra. Dobio je vise nego treba ministarstava, vecina njih imaju iskustva kao i Jakovina u prethodnoj vladi.

KA
kajinx
19:10 07.06.2016.

Novi izbori odmah, ali pod uvjetom da na svakom biračkom mjestu budu po tri člana U ime obitelji, da onemoguće prevare. Naravno i tokom brojanja glasova. Tako ćemo pobjediti i istjerati mrzitelje Hrvatske iz Vlade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije