Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEOZBILJNI SU'

Bernardić: Danas je očito da Plenković nema podršku Mosta u planu za Inu

Davor Bernardić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
10.01.2017.
u 17:15

"Vladajuća koalicija je neozbiljna, a riječ je nacionalno važnom pitanju"

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić poručio je danas na Facebooku kako je danas očito da premijer Andrej Plenković nema podršku Mosta u planu za Inu.

- SDP ne podržava prodaju HEP-a za kupnju INA-e i zahtijevamo da predsjednik Vlade i predsjednik Sabora transparentno izvijeste javnost čije ekspertne skupine rade na drugim modelima i koji su to modeli. Vladajuća koalicija je neozbiljna, a riječ je nacionalno važnom pitanju - poručio je Bernardić.

>> Plenković: Dobili smo punu potporu da se Ina vrati Hrvatskoj. Nema nikakve potrebe za referendumom

>> Martina Dalić trebala bi se kloniti Ine do odluke Povjerenstva

Komentara 16

DU
Deleted user
17:44 10.01.2017.

Živio naš dični gospo'n Bernardić Dado zvani Bero! Dok je on na SDP-ovu čelu, moženo biti sigurni da je SDP-ov kraj svakog dana sve bliže. Doći će uskoro dan kad ćemo se SDP-a nostalgično sjećati kaoLesarovih Laburista, Holyčina ORaH-a, Josipovićevee Naprijed Hrvatske ili Čačićevih Reformista. Kamo sreće kad bi se sa SDP-om u paketu upokojiio i HNS.

NI
Nipy
17:25 10.01.2017.

Bilo bi dobro kada bi Bernardić inače davao prijedloge kako što riješiti kada već o protivnicima ne zna ništa drugo nego im insinuirati uopćene koještarije. Ali, dobro. Na ovaj način SDP i dalje smjelo hrli prema svom kraju.

PL
plavitin
18:16 10.01.2017.

Tebi je najbolje bilo da te Bandić smjestio za portira u nekoj firmi,isto bi u odijelu radio..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije