Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgrozio prostotama!

Cmrk u Vukovaru o 'uvlačenju u guzicu gradonačelniku'

siniša cmrk
www.vukovar.hr
08.10.2012.
u 19:23

U gotovo sat vremena Cmrk je pokušavao okupljenima, među kojima je bilo i mnogo djece, prikazati što se događa u zamišljenoj areni, a istodobno biti zanimljiv i duhovit.

Proslava Dana neovisnosti u Vukovaru ostat će zapamćena po Viteškom turniru kojim su udruge Hrvatski vitez i Optimista Hrvatske pokušale Vukovarcima približiti običaje iz srednjeg vijeka, ali i po tome kako je manifestaciju vodio nekadašnji tv-voditelj Siniša Cmrk.

U gotovo sat vremena Cmrk je pokušavao okupljenima, među kojima je bilo i mnogo djece, prikazati što se događa u zamišljenoj areni, a istodobno biti zanimljiv i duhovit. No, mnogi su ostali zapanjeni prostotama koje je Cmrk izrekao u mikrofon. Objašnjavajući organizaciju Viteškog turnira, ispričao je da je gradonačelnika Vukovara nazvao u sedam ujutro i pomislio da će ga “odhebati”. Nastavio je kako “nije imalo smisla da se uvlači u guzicu gradonačelniku”, te da bi takvo što “imalo smisla samo kada bi on imao dva metra i 115 kilograma”.

– To bi tada dugo trajalo, a njemu bi bilo lijepo – rekao je Cmrk. Kazao je i kako je jedan od vitezova uvijek zadovoljan, a da bi bio zadovoljen, trebala bi mu jedna raspuštenica. Opisujući jednoga od vitezova koji je sudjelovao u događaju, rekao je da ima dugačak nos, dugačak mač, ali i dugačku čunu. Postavio je okupljenima i pitalicu: Što to imaju žene na slovo P, a muškarci nemaju? “Naravno – pamet”, rekao je Cmrk.

Bilo je tu i stihova poput: “Kobila Suzi četkom grebe po pruzi i češka se po guzi...” Neki su Vukovarci iz revolta otišli.

– Ne želim slušati takvo što, osobito ne kad je dijete sa mnom. Događaj je super, ali da sam znala da će biti takvih riječi, sigurno ne bih došla. Cmrk me razočarao. Sramota – rekla je Irena A., okrenula se i otišla.

>>Od prodavača posuđa Siniša Cmrk napredovao do direktora

>>Cmrk i njegova jaja usred Vukovara

Komentara 26

OB
-obrisani-
19:41 08.10.2012.

Ja sam desničar ali sramim se ovakvih kao ovaj cmrk.

Avatar madcap
madcap
19:52 08.10.2012.

Znači, Cmrk je danas bio u elementu.

AU
Augustiner
19:31 08.10.2012.

Tko je to uopće dozvolio tamo??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije