Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar o premijeru

Butković komentirao Oreškovićevo korištenje državne rezidencije

oleg butković
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/5
13.07.2016.
u 10:02

HDZ-ov ministar Oleg Butković danas prije sjednice Vlade, komentiravši korištenje državne rezidencije za odmor obitelji Orešković, rekao kako to on ne bi činio da je na mjestu premijera Tihomira Oreškovića.

HDZ-ov ministar Oleg Butković danas prije sjednice Vlade, komentiravši korištenje državne rezidencije za odmor obitelji Orešković, rekao kako to on ne bi činio da je na mjestu premijera Tihomira Oreškovića.

Jučer su iz Vlade dematirali informaciju da će premijer Tihomir Orešković ljetni odmor provesti u Vili Jadranka na Brijunima i da sa sobom na odmor vodi kuhare, konobara i spremačicu iz Banskih dvora.

Ranije je Novi list pisao kako je premijer Tihomir Orešković  vilu na Kostabeli, koja je formalno u vlasništvu Ministarstva unutarnjih poslova, pretvorio u ljetnu rezidenciju svoje obitelji. 

Orešković je sa suprugom Sanjom i četvero djece u vilu, u kojoj je navodno nekad ljetovao i zloglasni mafijaš Al Capone, stigao nakon što mu je Sabor izglasao nepovjerenje te u njoj proveo 20-ak dana.

>>Orešković s obitelji već 20-ak dana ljetuje u MUP-ovoj vili?

>>U Banskim dvorima demantiraju da premijer ide na Brijune i da vodi kuhare, konobara....

Komentara 10

NI
ninja72
12:08 13.07.2016.

Gdje ste bili kada su komunjare koristile i ono sto nisu smjeli?

DO
doktorica
23:13 14.07.2016.

dok građani neznaju kako platiti račune,naši se političari ponašaju kao da su članovi engleske kraljevske obitelji.Državne objekte treba pretvoriti u muzeje,izložbene prostore itd.a cijela svita naših dragih uhljeba neka ljetuje o svome trošku.

Avatar mama mia
mama mia
19:26 29.07.2016.

za 2mjeseca rada 1 mjesec odmora sa cijelom familiom o trošak građana uz kavijar za doručak lignje za ručak i kojekakve druge delicije bravo ima se, volim Hrvatsku ovoga u Kanadi očito nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije