Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
D. Juričić Spasović

Bivša pročelnica Josipovićeva kabineta na korak do posla glasnogovornice SDP-a

Danica Juričić i Ivo Josipović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
09.04.2015.
u 18:04

Danica Juričić Spasović rekla je da je njen politički izbor SDP

Bivša pročelnica kabineta predsjednika Ive Josipovića na korak je da postane nova glasnogovornica SDP-a nakon što je voditelj odjela za odnose s javnošću Tomislav Korman otišao na bolje plaćen posao u Bruxelles. Od osobe bliske Danici Juričić Spasović upravo smo doznali kako definitivnog dogovora još nema, ali da postoji obostrani interes.

Da bi Danica Juričić Spasović mogla postati nova glasnogovornica SDP-a, postalo je jasno nakon što je rekla da se ne misli priključiti u novu stranku koju će osnovati Josipović i da je njen politički izbor SDP. Konačna odluka, naravno, ovisi o šefu SDP-a Zoranu Milanoviću, a Večernji doznaje kako nisu svi u vodstvu stranke skloni njezinom imenovanju za glasnogovornicu.

Mnogi bi se, naime, mogli naći u nezgodnoj poziciji jer je javna tajna da su neki članovi Predsjedništva SDP-a često hodočastili kod Josipovića na Pantovčak i tračali svog šefa Zorana Milanovića, a neki izvori idu tako daleko da tvrde da su u nekom trenutku gotovo radili plan kako da sruše Milanovića. Može se pretpostaviti da je sve ili barem dobar dio sadržaja tih razgovora čula ili na drugi način doznala Danica Juričić Spasović, koja je tada bila pročelnica Josipovićeva kabineta.

>> Glasnogovornik SDP-a dobio ponudu 'koju nitko normalan ne može odbiti' i otišao iz Središnjice

>> Josipovićevi savjetnici idu u privatni sektor ili na fakultete

Komentara 12

Avatar A-10
A-10
18:25 09.04.2015.

Pa čestitam komšinice, Danice. Hrvatski san ti se ostvario kao i još 4,3% tvojih drugara.

DU
Deleted user
18:37 09.04.2015.

To Danice,ona se najbolje razumije u poraze ,dobar izbor

DU
Deleted user
19:01 09.04.2015.

danica spasović ... mislim stvarno ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije