Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Canucksi na 'brutalan' način prekinuli seriju Canadiensa

Vancouver Canucks
Reuters/PIXSELL
28.10.2015.
u 10:30

Luca Sbisa, Radim Vrbata i Derek Dorsett također su zabili za Canuckse kojima je ovo prva pobjeda nakon šest utakmica u Rogers Areni zahvaljujući kojoj su izbjegli rekord najlošijeg početka sezone kod kuće.

Vancouver Canucksi su okončali pobjednički niz Montreal Canadiensa svladavši ih sa 5:1. Rookie Jared McCann je zabio dva gola u pobjedi Vancouvera, bivši član Canadiensa Brandon Prust je upsiao dvije asistencije, a vratar  Ryan Miller je imao 25 obrana u slavlju Vancouvera kojim je okončan niz od Montrealovih devet pobjeda, jednu manje od NHL rekorda.

Luca Sbisa, Radim Vrbata i Derek Dorsett također su zabili za Canuckse kojima je ovo prva pobjeda nakon šest utakmica u Rogers Areni zahvaljujući kojoj su izbjegli rekord najlošijeg početka sezone kod kuće.

Jedini gol za Montreal zabio je u zadnjoj trećini Torrey Mitchell, dok je vratar Corey Price obranio 23 udarca prema vratima Canadiensa.

Za razliku od Montreala Los Angeles Kingsi su nastavili svoj pobjednički niz i sinoćnjim slavljem nad Winnipeg Jetsima od 4:1 povećali broj uzastopnih pobjeda na šest. Prva je trećina prošla bez pogodaka, da bi u drugoj poveo Winnipeg pogotkom Nikolaja Ehlersa. Izjednačujući pogodak za Kingse postigao je Jake Muzzin.

U zadnjoj trećini u četiri minute padaju tri gola za Kingse. Najprije pogodak postiže Milan Lucic, a onda u razmaku od trideset sekundi Tyler Toffoli i Trevor Lewis pogađaju prazan gol Winnipega. Vratar Kingsa Jonathan Quick imao je 24 obrane, a Ondrej Pavelec je obranio 28 udaraca prema vratima Jetsa.

REZULTATI:

Boston Bruins - Arizona Coyotes 6:0
New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets 1:3
Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 3:4 (produžeci)
Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes 1:3
Florida Panthers - Colorado Avalanche 4:1
Minnesota Wild - Edmonton Oilers 4:3
St. Louis Blues - Tampa Bay Lightning 2:0
Winnipeg Jets - Los Angeles Kings 1:4
Dallas Stars - Anaheim Ducks 4:3
Vancouver Canucks - Montreal Canadiens 5:1

>> Montreal blizu rekorda, četiri utakmice u produžetku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije