Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO CSKA

Medveščak u veličanstvenoj atmosferi pobijedio najjaču momčad KHL lige!

Medveščak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
16.11.2015.
u 22:17

Završilo je 1:0 nakon produžetka za Medveščak

Hokejaši Medveščaka napravili su pravi podvig protiv najjače momčad KHL lige. Pobijedili su moskovski CSKA 1:0 nakon produžetaka, a junak je bio Bjorkstrand.

Već je samo po sebi sjajno da protiv tako efikasne momčadi, finalista iz prošle sezone, nisu primili pogodak. A igrali su četiri puta bez igrača po dvije minute, uz dvostruko isključenje s obje strane po pet minuta zbog tučnjave Glumca i Mamina. U jednom trenutku imali su i dva igrača manje tijekom prve trećine, ali obranili su se.

Kroz susret pravih prilika za pogodak nisu imali, CSKA je dominirao i imao ukupno 39 udaraca u odnosu na 16 Medveščaka. No obrana i vratar Taylor bili su više nego na razini.

I kad su sve obranili, uslijedio je šok za goste, već u prvoj minuti produžetaka Medveščak je stigao do iznenađujuće pobjede! Za Moskovljane ovo je drugi poraz zaredom jer su nakon kaznenih udaraca poraženi u Bratislavi od Slovana. No svejedno su i dalje prva momčad Zapada. Medvjedi su trenutno šesti, mjesto ispred branitelja naslova – SKA.

Treba spomenuti i da je prepuna Ledena sjajnom koreografijom odala počast Vukovaru, čiji će se pad obilježiti po 24. put 18. studenog.

>> U Ledenoj gostuje najtrofejniji hokejaški klub u povijesti

Komentara 15

MA
manga48
22:29 16.11.2015.

Povijesna i velika pobjeda! Bravo, medvjedi!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
22:44 16.11.2015.

ZIG ZAG

KE
kentie
18:34 17.11.2015.

Ja ne znam što je ovja gospodine novinar radio prije dvije godine kad je Medveščak ušao u KHL. elem dakle, taj isti CSKA je bio prvi klub u povijesti Medveščaka protiv kojeg je Medveščak igrao u KHL-u. Prva utakmica Medveščaka u KHL-u i mam protiv najtrofejnijeg kluba u povijesti Rusije. Svi smo se molili da Medvepščak izgubi sa što manjim rezultatom. Kad ono senzacija nad senzacijama, supersvjetska senzacija. Nepoznati Medveščak tuče najtrofejniji klub u povijesti sa čistih 7:0, u sred Zagreba, ehej čovječe! To je u hokejskom svijetu odjeknulo kao atomska bomba, a naročito se ta tekma reprizirala u Kanadi čitavih sedmicu dana. Nitko nije mogao vjerovati da je to moguće, ali eto dogodilo se. Mnogima sam na portalu tumačio kakvu težinu ima ta pobjeda, ali mnogi nisu shvaćali. Pa David je tukao Golijata, i to još kako. Isprašio mu je tur, Zagreb je u Rusiji mam postao pojam u hokejskom smislu. Tako je to dragi moj novinare, pogledaj kronike malo boljše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije