Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

U Ledenoj gostuje najtrofejniji hokejaški klub u povijesti

Medveščak
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
16.11.2015.
u 08:22

- CSKA je klub velike tradicije i ima neke izvanredne igrače, no imamo ih i mi, ako ne i bolje - hrabro je poručio medveščakovac Smolenak

Najtrofejniji hokejaški klub na svijetu – moskovski CSKA, večeras će u Ledenoj igrati protiv Medveščaka (19.30, Sportklub). Moćna crvena armija naslov ruskog prvaka osvajala je čak 33 puta, a i aktualni je prvak KHL-a.

Klub čiju su povijest obilježile legende Tretjak, Fetisov, Kasatonov, Krutov, Larionov, Makarov, Bure, Federov i još mnogi drugi velikani, večeras će u Zagrebu predvoditi Alexander Radulov. Zanimljivo, godišnja plaća Radulova je 7 milijuna eura, što je samo tri milijuna manje od cijelog proračuna Medveščaka.

A CSKA u Zagreb dolazi kao vodeći klub KHL lige.

– CSKA je jaki klub, velike tradicije, no pokazali smo da možemo ravnopravno igrati sa svima. Iako oni imaju neke izvanredne igrače, imamo ih i mi, ako ne i bolje, i imamo sjajan trenerski tim koji jako dobro zna što radi i ima naše puno povjerenje – hrabro je poručio napadač Medveščaka Radek Smolenak.

>>Medveščak pobijedio Sjeverstalj, sada mu dolazi lider CSKA

Komentara 2

MA
manichu
09:33 16.11.2015.

Od kada je to CSKA aktualni prvak KHL? Pa kakve gluposti se ovdje mogu pročitati to je strašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije