Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tara Reid je na dvomjesečnoj turneji otkrila sklonost prevelikom tulumarenju

Hoće li Grašina prijateljica preživjeti vlastiti show?

tara-txt.jpg
import
15.09.2005.
u 11:34

U svijet ludih noćnih izlazaka uvela ju je poznata nasljednica hotelskog lanca Paris Hilton. Zajedno s njom tulumari do rane zore, redoviti je posjetitelj noćnih klubova, a rane jutarnje sate često provede u zagrljaju poznatih i nepoznatih muškaraca. I dok Paris svoja pića ispija polako, a fotografima pozira smireno, ona brzinski ispija različita alkoholna pića, priča nesuvislo i fotoreporterima pokazuje sve svoje atribute...

Ona je Tara Reid koja je popularnost stekla glumeći srednjoškolku Vicky u komediji "Američka pita". Ovo ljeto plavokosa glumica ima svoj show "Wild on Tara" koji se prikazuje na Entertainment Now. Geslo realityja je "poboljšavanje međuljudskih odnosa kroz lude tulume". Kako se sezona bliži kraju, mnogi strahuju da je Tara predoslovno shvatila zadatak da gledateljima pokaže zemlje i mjesta gdje su najbolji tulumi.

- Moj show se ne zasniva na partijanju do zore. Ja želim ljudima pokazati i onu povijesnu stranu prekrasnih zemalja koje sam posjetila. Osim toga, želim ih upoznati s mjesnim događajima i svečanostima - tvrdi Tara, no ekipa showa i fotografije njezinih proputovanja pričaju drukčiju priču.

Tome svjedoče i mnogobrojni incidenti, a jedan od njih dogodio se u Pamploni na tradicionalnoj utrci bikova.Tara je trebala sudjelovati na utrci, ali zbog iscrpljenosti od danonoćnog tulumarenja odustala je i odlučila sudjelovati u utrci za djecu u kojoj ne sudjeluju pravi bikovi nego ljudi preodjeveni u te rogate životinje.

Nakon tog incidenta, 30-godišnja Tara izjavila je kako je razočarana što je mediji opisuju kao žestoku djevojku za zabavu. Otputovala je u Hampton na miran vikend kako bi napunila baterije za ostatak "Wild on" turneje. No taj miran vikend završio je tulumom u noćnom klubu Jet East, gdje je Tara po tko zna koji put napravila svoj privatni show.

Nakon brzinskog ispijanja koktela, glumica se popela na stol i počela plesati. Zbog takvog ponašanja izbacili su je iz kluba, no ni to nije omelo neumornu Taru koja je tulumarenje nastavila u kući svoga prijatelja, a na spavanje se povukla tek u osam ujutro. Upućeni tvrde kako je Tara osim alkohola sklona i nekim nedozvoljenim supstancama, koje su bile uzrok padanju u nesvijest na tulumu u Las Vegasu, a njezini prijatelji zabrinuti su jer smatraju da se glumica ponaša kao pomahnitala tinejdžerica.

- Vrijeme je da odraste i shvati kako ima trideset godina. To nisu više godine za tulum - tvrdi njezina prijateljica Paris Hilton koja se nedavno odrekla noćnih izlazaka i posvetila karijeri.

Želite prijaviti greške?