Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je novo na Agrobiz.hr

Preko polja do Europe – Agrobiz konferencija u Novom Sadu

Kulen Novosel
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
12.05.2016.
u 10:37

Svibanj je mjesec velikih poslova u poljoprivredi, ali i mjesec brojnih manifestacija, sajmova i konferencija

Agrobiz.hr, zajedno sa Ministarstvo poljoprivrede RH, Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije te Hrvatskom gospodarskom komorom, 15. svibnja. 2016. organizira regionalnu agrobiznis konferenciju „Preko polja do Europe“.

Regionalna konferencija se održava u sklopu Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, a podijeljena je na dvije tematske cijeline. Prvi panel „Iskustva agrobiznis lidera regije“ okupit će 6 vodećih argrobiznih tvrtki iz Hrvatske i Srbije: Agrokor, Podravku, Viro tvornicu šećera, te Delta Agrar, Victoria groupe i Produktnu berzu. Tema drugog panela su EU fondovi – hrvatsko iskustvo u korištenju fondova.

Konferenciju će pratiti i poseban specijal u kojem će, kroz idućih sedam dana, Agrobiz.hr objavljivati intervjue, reportaže i izvještaje s konferencije i sajma.

U ovotjednoj OPG priči predstavljaju vam poznatog proizvođača kulena, Slađana Novosela, koji je otvorio dušu i priznao: „Otkad sam otvorio pogon, osjećam se kao mafijaš, stalno mi dolaze neke inspekcije“.

Pročitajte i ekskluzivni intervju s turskim investitorom i podravskim zetom, Çemom Ustundagom, koji je najavio pokretanje projekta obnove ovčarstva u Hrvatskoj. Turski predsjednik Erdogan mu je čestitao jer je jedini Turčin koji radi ovakav projekt u stočarstvu u EU.

Posjetite Agrobiz.hr i čitajte dnevno nove vijesti i zanimljivosti. Potražite Agrobiz i na Facebooku i slobodno podijelite svoja razmišljanja o portalu, kao i ideje za sadržaj koji biste voljeli čitati u budućnosti. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije