Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Glasnogovornik Michaela Jacksona opovrgnuo glasine o teškoj bolesti

23.12.2008.
u 11:01

Nakon što je jučer u medijima odjeknula vijest kako je kralj popa Michael Jackson smrtno bolestan te da mu je potrebna transplantacija pluća, danas je te navode oštro opovrgnuo njegov glasnogovornik dr. Tohme Tohme.

U izjavi se glasnogovornik obrušio na novinara Iana Halperina koji je upravo završio biografiju o Jacksonu, rekavši da pjevač ima deficijenciju alfa-1-antitripsina koja u nekim slučajevima može biti fatalna. Biograf tvrdi kako pjevač ovu dijagnozu ima već godinama, no da mu se zdravstveno stanje pogoršalo te da ne bi mogao podnijeti operaciju. Halperin dodaje kako Jackson ima i unutarnje krvarenje te da je izgubio 95 posto vida na lijevo oko.

- Zbog navoda ovoga autora, nadamo se da si u budućnosti mediji neće dopustiti biti iskorištavani na očit način kojim se želi promovirati njegova biografija. Ludi navodi ovog autora vezani za zdravlje gospodina Jacksona totalna su tvornica promidžbe. Gospodin Jackson je dobra zdravlja te završava pregovore s velikim medijskim kompanijama i televizijskim kućama oko svjetske turneje i serija specijalnih gostovanja - piše u izjavi glasnogovornika.

Stanarina - 'sitnih' 100 tisuća dolara
Dok glasnogovornici ratuju s tablodima, Jacko se odmara u raskošnoj vili u Los Angelesu za najam koje mjesečno plaća 100 tisuća dolara. Nakon što se morao odreći legendarnog Neverlanda, negdašnji kralj popa odlučio je, čini se, nastaviti živjeti okružen luksuzom.

Palaču na Bel Airu navodno je u velikoj tajnosti unajmio prije nekoliko tjedana. Čini se da osim što javnost želi uvjeriti da je zdrav, zlobnicima dokazuje da su i financijski problemi za njega tek ružna mora iz prošlosti.

(I.Vi./M.Mik.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?