Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.06.2012. u 12:00

Buntovni Kajin sada kaže da to nije sukob interesa, nego da je to “dubok sukob interesa.”

Damir Kajin, saborski zastupnik IDS-a, komentirao je za portal ipress situaciju u kojoj župan i predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić promovira “istarsko bezalkoholno piće” Gineta koje se puni u suradnji Jakovčićeve privatne tvrtke i Jamnice Ivice Todorića. Buntovni Kajin sada kaže da to nije sukob interesa, nego da je to “dubok sukob interesa.” Odakle mu samo te heretičke misli o sukobu kada je svakom promatraču jasno da je riječ o spoju interesa, dakle zajedničkom interesu. Nikakvog tu sukoba nema.

Čudesan oporavak

Komadina kao medicinsko i političko čudo

Zlatko Komadina, bivši ministar prometa, ekspresno se oporavio od svih zdravstvenih problema zbog kojih je napustio Vladu i službeno se kandidirao za župana. Medicina čini čuda. A i politika.

Tražena usluga

Davanje otkaza – jedini posao koji cvjeta

Mirta Škaljac Marak, direktorica konzultantske kuće, nudi usluge koje su vrlo tražene na tržištu. Pomaže poslodavcima u davanju otkaza, smanjivanju plaća, ukidanja beneficija i naknada koje se isplaćuju radnicima. Posao joj ide odlično jer gazde nemilo režu troškove prije svega na radnicima, a mogao bi ići i bolje ako za njezina specifična znanja interes pokažu direktori u javnom sektoru. Oni nisu ni počeli rezati troškove.

Hrvatska pustinja

Otočani žedni jer država štedi na vodonoscima

Veljko Ostojić, ministar turizma, otkrio je toplu vodu svojom izjavom da “nema turizma bez vode.” Bez vode nema ni života, a upravo se ta apsurdna situacija pojavila na otoku Silbi gdje je zbog nestašice vode cijena kubika dosegnula 1000 kuna pa su učestale i krađe vode iz cisterni onih koji trenutačno nisu na otoku. Teška je situacija i na drugim udaljenim otocima jer je država odlučila štedjeti na brodovima vodonoscima. Tako smo u 21. stoljeću kao zemlja, koja se voli hvaliti golemim vodenim potencijalom, dospjeli u situaciju da nam otoci već početkom ljeta ostanu bez vode koja život znači. Nema vode? Kupite flaširanu!

Komentara 5

FA
Fantom47
12:31 20.06.2012.

Taman kad smo Mi Primorci mislili da smo se riješili Komadine evo njega nazad iz Zagreba. Ponovo je kandidat za Župana, umjesto da je tražio da se opet promijeni zakon pa da se vrati bez problema na mjesto Župana. Čovjek je to zaslužio. Vjerno je služio Partiji, a zadnjih dvadeset godina Slavku Liniću.

FA
Fantom47
12:35 20.06.2012.

Neka Kajin pripazi što govori, jer ako dira Jakovčića dira režim.

DU
Deleted user
14:12 20.06.2012.

Kao "cover story" tog napitka Gineta, što tako asocira na ginekološke teme, trebalo bi raskrečiti Jarnjaka na klasično pomagalo u ginekološkom ordinacijama jerbo kako kod njega spika teče - nema boljeg lika za etiketu na bočici. Iako je i Kajin jaka konkurencija jer kako on, poput goluba, "bombardira" po novoj vlasti, koje je i sam formalan dio preko koal. ugovora, e i to je divljenja vrijedno - iz navedenog žanra gdje je Jarnjak rodonačelnik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?