Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ambiciozni smo'

Najbolji igrač Portugala ne vjeruje da ih Hrvatska može zaustaviti

Ronaldo, Nani
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
24.06.2016.
u 09:59

– Iskreno, iznimno smo ambiciozni. Postavili smo si cilj i želimo otići do kraja.

Portugal nije briljirao u prvom krugu Europskog nogometnog prvenstva. S tri neodlučena rezultata zauzeo je treću poziciju u skupini E, odmah iza Mađarske i Islanda, a to mu je u osmini finala donijelo Hrvatsku. Vatreni su, pak, oduševili, osvojili prvo mjesto ispred Španjolske, aktualnog europskog prvaka. Međutim, eliminacijska faza potpuno je drukčija, a Nani vjeruje da će njegov Portugal proći dalje.

– Iskreno, iznimno smo ambiciozni. Postavili smo si cilj i želimo otići skroz do kraja. Protiv svake momčadi moramo vjerovati u pobjedu, bez obzira na to s kim igramo. Bit će teško protiv Hrvatske, ali vjerujem da ćemo proći dalje. Oni imaju jedan dan odmora više, ali mi smo profesionalci i brzo ćemo se oporaviti i pripremiti za taj susret.

Nani igra odlično na ovom prvenstvu. Ako se gleda cijeli prvi dio turnira, vjerojatno je bio najbolji igrač Portugala.

– Kad god igram za reprezentaciju, dajem sve od sebe. Takav sam uvijek bio, a takav ću i biti. Moram priznati da sam zadovoljan svojim igrama na ovom prvenstvu.

Cristianu Ronaldu nije baš išlo u prve dvije utakmice, ali je u odlučujućoj zabio dva važna gola. Nani je uvjeren da sad počinje vrijeme na Euru u kojem će Ronaldo pokazati zašto je najbolji.

– Cristianova važnost ne mjeri se samo golovima, on puno znači za momčad i bez njih. Ipak, vjerujem da će tek sad početi zabijati, a svi znamo koliko je dobar. On je najbolji na svijetu i to će pokazati, vjerujem da će nas voditi do finala Eura, zaključio je Nani.

Komentara 24

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:16 24.06.2016.

Ronaldo...umišljena veličina..Otićeš pognute glave poslije tekme...

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
10:15 24.06.2016.

Nisu vjerovali ni Spanjolci

OD
oltar domovine
10:27 24.06.2016.

Malo morgen Nani a zaboraio si na Perisica Kalinica Roga plus Luka itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije