Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren ždrijeb

Hrvatska ide na Portugal, a evo tko nas onda čeka sve do finala!

Hrvatska - Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
22.06.2016.
u 23:01

– Svejedno nam je protiv koga ćemo igrati, pokazali smo koliko smo dobri i nikoga se ne bojimo

Nakon pobjede nad Španjolskom (2:1), Hrvatska je čekala rasplet u preostalim skupinama da bi saznala s kim će igrati u osmini finala. I nakon velike drame i pogotka Islanda protiv Austrije u 94. minuti saznali smo da će nam protivnik biti Portugal.

Nije to baš najsretniji rasplet za nas jer nikad ne znaš kad će Cristiano Ronaldo eksplodirati, ali protiv furije smo pokazali da se nikoga ne moramo bojati.

– Svejedno nam je protiv koga ćemo igrati, pokazali smo koliko smo dobri i nikoga se ne bojimo. Tko god bio protivnik, mi ćemo se dobro pripremiti, a na raspolaganju imamo sve igrače – rekao je još jučer Ante Čačić.

Međutim, u svemu ima i dobra stvar, a to je da nam se trijumfom nad Ronaldom i ekipom otvara ždrijeb do kraja. Naime, ako prođemo Portugal, u četvrtfinalu sigurno igramo protiv pobjednika utakmice Švicarska – Poljska.

Ono što je dalje sigurno jest da bismo u polufinalu izbjegli i velikane poput Njemačke, Italije, Španjolske, Francuske i Engleske, jer nisu u našem dijelu ždrijeba, a mogući protivnici tada bi nam bili Wales, Mađarska, Belgija ili Sjeverna Irska.

>>Ovo su parovi osmine finala, naša skupina dala je najzanimljivije dvoboje!

Foto: Screenshot/reuters

Foto: Uefa Euro

Komentara 148

IH
iron.hide.54966
20:38 22.06.2016.

Prekinite više s tim finalom!!!!

Avatar Idler 3
Idler 3
20:43 22.06.2016.

Bolji smo i u veznoj liniji i u posjedu lopte općenito. Lako budemo im dolazili do gola al je problem kaj bu puno prostora iza naših leđa. Ronaldo obično ide po lijevoj strani gdje bi ga trebali čekat Srna i vjerojatno Vida koji bu ključan u ovoj priči. Puno prostora, Ronaldova brzina, nadam se kak bumo našli "recept" za njega !!!

NE
Neonacionalist
21:48 22.06.2016.

Ako netko ima kapaciteta da bude prvak a ja vjerujem da ova Hrvatska svakako ima onda je u suštini svejedno s kim igra, onda se mora dokazati pobjedom nad bilo kime a ne sad gledati kako bi lakše mogli proćii dalje dakle svejedno je da li je to Portugal ili bi to bila Italija da nismo uspjeli poraziti Španjolce , jer neki kažu lakše bi sa Talijanima jer s njima imamo dobru povjest ali koga briga za povjest , ovi igrači su dovoljno dobri da grade svoju novu povjest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije