Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nada u ozdravljenje

Tajči: Konačno smo dobili dobre vijesti

Tajči
Foto: Facebook
1/4
07.03.2017.
u 15:45

Suprug Tatjane Matejaš Tajči ispunio je uvjete za jednu imunoterapiju i s tretmanima počinje u petak

Tatjana Matejaš Tajči i njena obitelj dobili su novi tračak nade u ozdravljenje njenog supruga Matthewa kojem je prije nekoliko dana dijagnosticiran rak pluća koji je metastazirao. 

Pjevačica je na Facebooku objavila kako im je potvrđeno da Matthew ispunjava uvjete za jednu imunoterapiju s čijim tretmanima počinje u petak. 

- Sjajne vijesti danas! Matthew ispunjava uvjete za jednu imunoterapiju i počinje s tretmanima u petak. Hvala vam na molitvama i podršci. Hvala što nam donosite hranu i cvijeće i donacije i hvala što ste omogućili da Matthewu osjeti ljubav koja oživljava. To mu daje snagu da ide naprijed! Zahvaljujem i znanstvenicima koji istražuju rak, znanost iza ovoga je fascinantna. Uz ovu terapiju nastavljamo 'bildati' imuniteta i prirodnim stvarima i držati se stroge dijete. Vjerujemo u molitvu i meditaciju te okruženje u kojem nema stresa jer stres je poguban u ovakvim situacijama - napisala je Tajči na svom Facebooku. 

>>Najteži dani Tatjane Cameron Tajči: Suprugu se rak proširio i trpi strahovite boli

>>Tajči proživljava najteže dane: Suprug mi ima rak, trebamo vašu pomoć i molitve

Komentara 4

ZV
Zvolen3
16:09 07.03.2017.

Bravo - veselimo se Vašem uspjehu !

RI
rikavac
16:47 07.03.2017.

jako nam je to bitna vijest od milion ljudi koji boluju od raka o obicnom covjeku se nista ne pise a non stop o Tajci.

ST
Stipan
16:23 07.03.2017.

Neka joj Bog pomogne. Samo on može !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije