Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Shrvana sam'

Najteži dani Tatjane Cameron Tajči: Suprugu se rak proširio i trpi strahovite boli

Tajči i Matthew
Foto: Facebook
04.03.2017.
u 12:13

Shrvana Tajči prije nekoliko dana održala je humanitarni koncert jer je pomaganje drugima, kaže, nešto što je oduvijek radila.

Nakon što su Matthewu Shaneu Cameronu dijagnosticirali rak, suprug naše pjevačice Tatjane Cameron Tajči podvrgnuo se testovima za četiri potencijalne imunološke terapije.

Na svom je Facebooku napisao kako lijek PET - 1, u koji je polagao najviše nade, za njega nije kompatibilan. Napisao je da se liječnici nadaju da će barem jedna od presotale tri imunoterapije biti dobra za Matthewa kojemu je rak zahvatio i jetru i kosti, ali i kralježnicu, vrat i mozak. Zbog toga trpi bolove u leđima i rukama, koji, kako je napisao, dolaze i odlaze. 

Objavio je i da se nikome ne javlja jer je preumoran, ali da ipak uspijeva zadržati dobro raspoloženje te da uživa u životu. 

Shrvana Tajči prije nekoliko dana održala je humanitarni koncert jer je pomaganje drugima, kaže, nešto što je oduvijek radila.

- Sve me ovo boli. Strahovito boli. I dalje vjerujem u čuda i nastojim biti optimistična, ali svejedno osjećam neizmjernu emocionalnu bol - napisala je pjevačica na društvenoj mreži.

>>Tajči proživljava najteže dane: Suprug mi ima rak, trebamo vašu pomoć i molitve

Komentara 8

OS
osica
14:26 04.03.2017.

Pretjerali ste. Čovjek je ozbiljno bolestan i nažalost nije jedini niti zadnji koji će biti, ali ljudi moji .... plačite malo u Klaićevoj s onim bebama, malom djecom i njihoviom roditeljima. Kako im je teško a o tim hrabrim dušicaica niti retka, "osim za rijetke posjete elite kad im se ofarba jedan zid "

TP
tugomir.pokas
16:19 04.03.2017.

Da je to jedina nevolja i nesreča na ovom svijetu onda bi joj se moglo posvećivati ovoliko pažnje.Ovako je to nepristojno

DI
Diesel
15:31 04.03.2017.

Nadam se da cete imati snage proci kroz to sve. Izdrzite!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije