Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na inhalaciji

Pjevačica se fotkala u bolnici: Pa ti pjevaj bolesna, pod temperaturom

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/8
08.10.2014.
u 12:20

Nives Celzijus nakon nastupa pod temperaturom završila u bolnici

Da bolest ne bira kad će napasti najbolje znaju naše estradne zvijezde i zvjezdice koje temperatura ili manjak energije često znaju hvatiti baš pred nastup.

Nerijetko, zdravlje stavljaju na drugo mjesto pa publika ni ne zna da njihova omiljena pjevačica pjeva i zabavlja bolesna i prehlađena.

Slučaj je htio da i Nives Celzijus oboli prije nastupa no ona je stisnula zube i odradila svoje. Na kraju je završila na - inhalaciji

- Pa ti pjevaj bolesna, pod temperaturom, dva dana zaredom, napisala je Nives uz fotku iz bolnice koju je podijelila na svom Instagram profilu.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

>>Koji je komad ona bila i ostala! Prepoznajete li našu bujnu ljepoticu u mladim danima

>>Poznati pjevač završio u bolnici: 'Grlo mi je veličine košarkaške lopte'

Komentara 2

NI
NisamKriv
16:54 08.10.2014.

I sad bih te ja trebao žaliti,koliko ljudi bolesni idu na pravi posao od 2300kn/mj zbog straha da ga ne izgube,aj razguli ti i ovaj koji je pisao ovaj članak bez potpisa

DA
danebi
05:58 13.10.2014.

Pjeva....sto? Hvala temperaturi sto te bar za nekoliko sati usutkala..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije