Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong 2016.

Upila pozitivnu energiju grupe ABBA za polufinale

Nina Kraljić
Foto: Instagram
1/8
09.05.2016.
u 20:00

Nina Kraljić spremna je za sutrašnji nastup u Stockholmu, a oduševio ju je posjet muzeju hit-grupe koja je za Švedsku pobijedila 1974.

Počelo je odbrojavanje sati do sutrašnjeg nastupa hrvatske predstavnice Nine Kraljić na Eurosongu u Švedskoj. Pjeva u prvoj polufinalnoj večeri koja se uživo prenosi sutra u 21 sat na Prvom programu HRT-a.

I dok željno iščekujemo čuti kako će “Lighthouse” zvučati na sceni Ericsson Globea, Nina nema tremu, spremna je, a nije zaboravila ni svako malo izvijestiti nas na Instagramu kako teku pripreme, ali i što radi u ono malo slobodnog vremena koje ima.

Najviše se druži s violončelisticom Anom Rucner koja na Eurosongu nastupa s predstavnicima BiH, a oduševio ju je posjet muzeju grupe ABBA, prvih švedskih pobjednika na Eurosongu 1974., koja je nakon toga ostvarila svjetsku slavu.

U zdanju koje se proteže na pet katova u kojem su izloženi svi njihovi kostimi, a postoji i disko-podij iz 70-ih na kojem možete pjevati njihove hitove s njihovim hologramima ili se čak prijaviti na “audiciju” za njihova petog člana, napojila se pozitivnom energijom koja će je, nadamo se, voditi k pobjedi.

Spreman je svaki detalj nastupa, ali i njena 18 kilograma teška haljina dizajnera Jurja Zigmana. Objavila je i fotografiju s još jedne probe te otkrila pozadinu haljine koja je potpuno prilagođena njezinoj velikoj leđnoj tetovaži drva cedra koju je posvetila, otkriva, bliskom prijatelju. 

>>Nina Kraljić predstavila Zigmanovu haljinu kojom će se istaknuti na Eurosongu

Komentara 3

BO
Bonus
09:34 10.05.2016.

Ironmane, koliko ti mora biti tesko zivjeti s tom gorcinom u sebi

AR
ana.rimbaud
22:02 09.05.2016.

Enriquea, a ne Julija. I bez brige, komentari na Ninin nastup na današnjoj prvoj generalnoj probi, a i tijekom druge koja još uvijek traje, jaaako su dobri.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:20 09.05.2016.

Dajte malo budite profesionalni, pa imali ste Julia Inglesiasa u Zagrebu, i u cudu ucili kako profesionalci rade. Dakle, sakriti tu sramotnu tetovazu, i ne fotografirati pjevacicu iz blizine, odnosno pokusati prikriti lice a napose frizuru. O 18 kg teskoj haljini ne vrijedi trositi vrijeme i prostor, nadajmo se samo da nece zavrsiti osramocena kao severina i slicne njene prethodnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije