Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u rogoznici

Može li kraće? Rozga u još jednoj (pre)kratkoj haljinici nastavila ljetnu turneju

jelena rozga
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
15.08.2014.
u 10:54

Jelena Rozga nastavila je svoju uspješnu ljetnu turneju te je spektakularnim koncertom na prepunoj rivi u Rogoznici održala koncert...

Jelena Rozga nastavila je svoju uspješnu ljetnu turneju te je spektakularnim koncertom na prepunoj rivi u Rogoznici održala koncert. Omiljena Rozga izazvala je ovacije publike.

Pjesmama, ali i oskudnom haljinom. Šarena ljetna haljina s potpisom Juraja Zigmana kraća ne može biti. Istaknula je haljinica Jeleninu istesanu liniju.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

>>Rozga stasita sprijeda, a Severina straga

>>Konačno objavljen - U novom spotu Jelena Rozga puca od seksipila

Ključne riječi

Komentara 10

HR
hrxxx111
12:25 15.08.2014.

severina se danas nije slikala ?

LK
Lopovi_KRADEze
05:19 16.08.2014.

Danas treba proglasiti dan zalosti - zbog nekog nepoznatog razloga nema nikakve vijesti ni nikakve slike od Severine u VL????

DI
dinamojavolim
14:05 15.08.2014.

cekaj...ima jos vremena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije