Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera spota

Konačno objavljen - U novom spotu Jelena Rozga puca od seksipila

Jelena Rozga
Foto: Promo
1/10
18.07.2014.
u 19:06

Jelena Rozga objavila je potpun spot za singl 'Život je čudo'. Na službenoj Facebook stranici, Rozga je obožavatelje razveselila seksi spotom...

Jelena Rozga objavila je spot za singl "Život je čudo". Na službenoj Facebook stranici, Rozga je obožavatelje razveselila seksi spotom. Usudili bismo se reći da je ovo njezino najseksi izdanje dosad.

U kreacijama Jurja Zigmana, na jednostavan način golica maštu. Seksi Jelena spot je snimila pod redateljskom palicom Daria Radusina, a objekt njezine žudnje glumio je njezin prijatelj Ante Burazin.

>>Jelena Rozga ovog puta dovela svoj seksipil do vrhunca

Ključne riječi

Komentara 14

ĆA
ćaćaća
19:46 18.07.2014.

ako želi biti bolja od ševke onda filmić mora trajati duže od 11 min..sve drugo pada u vodu..

Avatar bosanac1951
bosanac1951
19:35 18.07.2014.

Bilo bi bolje Rozgi da pjeva prave pjesme nego da se svako malo naslikava polugola.....Ako na takav način želi postati popularna vara se....................

RJ
ribolovac Jura
21:24 18.07.2014.

Jel ovo spot za pjesmu ili nešto sasvim drugo. U što se pretvorila glazbena tzv. estrada. Mišo,Olivere,Tereza i dr. pomagajte. Strava!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije