Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabio se Jaguarom u zid

Mladen Grdović s 3,6 promila alkohola u krvi skrivio prometnu nesreću

Mladen Grdović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/5
30.12.2016.
u 09:07

Nesreća se dogodila u noći sa srijede na četvrtak, a 58-godišnji pjevač je u nesreći zadobio lakše ozljede

Pod utjecajem alkohola Mladen Grdović je u noći sa srijede na četvrtak skrivio prometnu nesreću u Zadru. Kako javlja Zadarski list, pjevaču su ovaj put izmjerili 3,6 promila alkohola u krvi.

U takvom stanju Grdović je upravljao Jaguarom zadarskih registarskih oznaka i zbog neprilagođene brzine prednjom lijevom bočnom stranom vozila udario u ogradni betonski zid jednoga dvorišta u ulici Denisa Bajla u Arbanasima.

Kako Zadarski list doznaje, 58-godišnji pjevač zadobio je lakše tjelesne ozljede i nakon pregleda liječnika u Općoj bolnici Zadar pušten je na kućnu njegu. Grdoviću slijedi optužni prijedlog za izazivanje prometne nesreće.

Nažalost, ovo nije prvi put da u pijanom stanju upravlja vozilom niti je prvi put da je skrivio prometnu nesreću. Zadarska policija ga je dosad čak pet puta uhvatila u vožnji pod utjecajem alkohola. Zadnji put se to dogodilo lani u ožujku kada je svojim Mercedesom izletio na nogostup i oštetio još jedno vozilo.

Komentara 67

DU
Deleted user
09:18 30.12.2016.

Dok ne ubije nekog, onda će se svi čuditi ko pura dreku...

ST
stomiovotreba
09:18 30.12.2016.

Uzeti dozvolu i u zatvor.

DF
don fluid
09:32 30.12.2016.

Najgore je da jedan dio ljudi Grdovićeve egzibicije promatra sa simpatijama. Ovo ima sve elemente pokušaja ubojstva s predumišljajem i tako bi ga trebalo pravno tretirati. Znači razdoblje pritvora, visoka novčana kazna u skladu s imovinom i prihodima, trajno ili dugotrajno oduzimanje vozačke dozvole i oduzimanje vozila. Vjerujem da bi ovo znatno smanjilo teške prometne prekršaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije