Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALIO SE NA SVOJ RAČUN

Grdović održao koncert i progovorio o incidentu: Ne dirajte mi obitelj i Brankicu

Mladen Grdović
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/4
01.08.2016.
u 22:20

Smatra da su mediji malo pretjereli te je kazao kako se on može "boriti s medijima".

Mladen Grdović održao je koncert u Tijarici, prvi nakon što je završio u pritvoru zbog obiteljskog nasilja prošlog tjedna.

- Kada me ne zatvore za bevandu, onda me zatvore za drugo. Na kraju će me zatvoriti kad režem masline. A svi vinogradari bi propali da Grdović ne pije - kazao je Grdović razdraganoj publici u Tijarici.

Iako nije htio komentirati nedavni incident, Grdović je ipak učinio iznimku.

- Ja bih volio da nitko ne ulazi u privatne probleme nikome. Mene već 11 godina novine i televizija hoće baciti dolje, ali ne mogu mi baciti mojih 500 pjesama i ono što ću još napraviti. Ali samo bih volio da mi ne diraju familiju i Brankicu - kazao je Grdović za In Magazin.

Smatra da su mediji malo pretjerali te je kazao kako se on može "boriti s medijima" i još jednom ponovio da bi htio da mu ne diraju obitelj i Brankicu.

>> Mladena Grdovića policija privela zbog obiteljskog nasilja

Komentara 7

DU
Deleted user
08:57 02.08.2016.

Nitko ne dira Brankicu osim Grdovića; uvijek "nježno" šakom u čelu.

SA
Samo17
01:32 03.08.2016.

Lijecenje pod hitno

BJ
Bjelovar112
23:18 01.08.2016.

Ma ko se tuce taj se i voli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije