Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna pjevačica

Mami Sanji djeca za 53. rođendan pripremila tulum iznenađenja

sanja
Foto: Mirko Janković
1/9
13.05.2015.
u 18:00

Sanja Doležal bila je vidno iznenađena priređenim iznenađenjem te je zahvalila svima

Popularna pjevačica i TV voditeljica emisije "Dobro jutro Hrvatska", Sanja Doležal proteklog vikenda proslavila je 53. rođendan u zagrebačkom Booze and Blues baru u Tkalčićevoj ulici. Sanjina djeca, Lea i Luka, priredila su rođendanski party iznenađenja na koji su pozvali sve mamine najbliže prijatelje, među kojima su bili članovi popularne grupe Novi fosili – Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago te Nives Čanović, Sandi Cenov, basist Parnog valjka Zorislav Preksavec Preksi, član grupe Neki to vole vruće  Silvestar Dragoje Šomi te brojni drugi prijatelji.

Sanja Doležal bila je vidno iznenađena priređenim iznenađenjem te je zahvalila svima. Posebno je bila iznenađena rođendanskom tortom kojoj su joj priredili vlasnici Booze and Blues bara.

>> Sanja Doležal na izboru za Miss plijenila pozornost fantastičnim izgledom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije