Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava partijanerica

Tulum iz snova kod Maje Šuput: Tko je nas spojio, ni pakao mu neće teško pasti!!!!

tvoje lice zvuči poznato
Foto: Instagram
1/5
29.09.2015.
u 09:53

– Gobac je kulturno nazdravljao vinom dok Dušan Bućan sve čaše nije razbio pa je cijeli stan bio crven. Saša Lozar mu je dodao moju posudu za kokice da u nju stavi vodu pa opere pod. A to je samo minuta od tuluma koji je trajao do jutra... – napisala je Maja

Maja Šuput odradila je sjajnu imitaciju Robina Thickea u epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", a pobjedu je potom proslavila s kolegama iz serije. Nakon pobjede, na Facebooku je objavila da se planira pošteno zabaviti s ekipom. Njezinu pobjedu svi su složno proslavili.

– Evo kako smo noćas proslavili moju pobjedu i kako smo zatulumarili. – Tko je nas spojio, ni pakao mu neće teško pasti!!!! Volim vas #tlzpr braćo!!! – napisala je Šuput na Instagramu i priložila video raspjevane ekipe.

Poslije je objavila i fotografiju kulturnog Gopca, inovativnog Saše Lozara i nespretnog Dušana Bućana. – Gobac je kulturno nazdravljao vinom dok Dušan Bućan sve čaše nije razbio pa je cijeli stan bio crven. Saša Lozar mu je dodao moju posudu za kokice da u nju stavi vodu pa opere pod. A to je samo minuta od tuluma koji je trajao do jutra... – napisala je Maja.

>>Slavljenica Maja Šuput predstavila novi singl i spot. Pogledajte 'vruće' kadrove

>>Maja Šuput oduševila! 'Kakvo je sad iskustvo na kojeg se pale sve djevojke?'

Komentara 1

RI
rikavac
19:32 29.09.2015.

ja neznam samo ko vise daje toliku medijsku paznju Maji Suput jer ja kad nju vidim odma dobijem proljev. Eto mogu rec da je dobra za probavu a jos kad je sa njom modni macak onda i povratis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije