Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Lopove'

Slavljenica Maja Šuput predstavila novi singl i spot. Pogledajte 'vruće' kadrove

Maja Šuput
Foto: screenshot/youtube
1/5
22.09.2015.
u 13:08

Pjesmu autorski potpisuju Natko Smoljan Nace, Fayo i Ivan Dražić iz grupe Connect koji je i odrepao svoje dionice u pjesmi.

Točno u podne i to na svoj 36. rođendan, Maja Šuput predstavila je novi singl i spot "Lopove".

Pjesmu autorski potpisuju Natko Smoljan Nace, Fayo i Ivan Dražić iz grupe Connect koji je i odrepao svoje dionice u pjesmi.

Odličnu atmosferu u studiju Croatia Recordsa prilikom snimanja ovog singla, Maja i Dragi prenijeli su u pjesmu čiji će zarazni ritam oduševiti Majinu publiku.

Spot je snimljen u prekrasnom ambijentu Lido Beach Resorta i boutique hotelu Bevanda u Opatiji pod redateljskom palicom Darka Drinovca, a već od danas ga možete gledati u programu CMC televizije.

Novi singl "Lopove" kao i njegovi prethodnici, "Neprilika", "Hej, Balkano" i "Amnezija", naći će se na Majinom novom studijskom albumu koji je u pripremi.

>>Maja vježba, Nives 
kuha, a Nina Badrić piše duhovne poruke

Ključne riječi

Komentara 4

BR
braveheart11
17:57 22.09.2015.

nikad jeftiniji spot ...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:39 22.09.2015.

sramota...cisti narodnjak...jedino ne kuzim zasto vecernjak to podrzava i reklamira? Ili i ova kao i severina placa da se o njoj pise....

PA
pandora
17:07 22.09.2015.

Kakav je to tres

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije