Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Maja Šuput oduševila! 'Kakvo je sad iskustvo na kojeg se pale sve djevojke?'

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: PR FOTO
1/13
27.09.2015.
u 22:38

„Stvarno si opet oduševila. Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi. Reci kakvo je sad iskustvo na kojeg se pale sve djevojke?“ upitao ju je Đuro

Najboljim nastupom i najboljom transformacijom, u trećoj epizodi proglašena je ona Maje Šuput. Uz bodove žirija i kolega kandidata, Maja je tako odnijela svoju prvu pobjedu u showu transformirajući se u pjevača Robina Thickea, a za udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 tisuća kuna u njezino ime, odabrala je udrugu Srce.

„Stvarno si opet oduševila. Ti vrlo dobro znaš kako je biti djevojka na koju se pale tipovi. Reci kakvo je sad iskustvo na kojeg se pale sve djevojke?“ upitao ju je Đuro nakon nastupa koji je cijelu publiku podigao na noge. Sandra je kazala kako ju je fascinirala svojom kontrolom te dodala: „Tonalitet je pogođen, super!“, a Tomo in der Mühlen joj je poručio: „Dodala si već jednoj kontroverznoj pjesmi korak dalje prema kontroverznosti.“

Prvi nastup oduševio je publiku u studiju i pred malim ekranima. Oduševljenje je bilo ogromno kada je Saša Lozar u srebrnom kostimu stupio na pozornicu kao Jelena Rozga i otpjevao njezinu hit pjesmu Nirvana.

Pridruženi član žirija Davor Gobac je komentirao: „Jako dobra intonacija, profesionalno do kraja!“, a Tomo mu je kazao kako nakon ovoga nastupa može razmišljati o promjeni stila karijere.

„Uspio si zadržati tu ozbiljnost. Mi smo se svi tu zaista smijali, ti si savršena elegantna žena i ja od tebe imam za učiti“ rekla je Sandra, a Đuro mu je poručio: „Saša, ti si jedan tako talentiran mladić da je to nevjerojatno. Takva intonacija i takvo savršenstvo pokreta, ne mogu vjerovati i odličan kostim, jako praktičan!“

>>'Supruga mi kaže da imam bolje noge od nje pa ću biti dobra žena'

Komentara 4

NE
neda123
02:40 28.09.2015.

nezasluženo je pobjedila. i ne sviđa mi se, da si jedni drugima davaju bodove, to treba ukinuti....

TH
than
01:39 28.09.2015.

Sa cime je ona odusevila da mi je znati... Samo sam prebacio, jer ono je bilo negledljivo. Uopce, cijeli tzv. show je promasen. I koju je to publiku diglo na noge ? Onu placenu da pljesce kada im se kaze ??!?!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:12 28.09.2015.

evo, neki djuro je rekao suputici da je in..... famozno, i vecernjak vjeruje djuri.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije