Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni obrat

Severina i Igor ipak zaslužili blagoslov njegova oca!

severina
Foto: Kolaž
1/5
04.05.2015.
u 15:43

Igor je objavio dirljivi citat, a Severina mu je kao komentar ostavila srce. I dok se oni vole, njegov otac i nije baš oduševljen

Igor Kojić, mlađahni novi Severinin dečko, povukao se iz medija nakon što je pjevačica objavila da su u vezi. Bez obzira na sve, ljubav cvjeta jer su na Instagramu pokazali međusobnu naklonost.

Igor je objavio dirljivi citat, a Severina mu je kao komentar ostavila srce. I dok se oni vole, njegov otac i nije baš oduševljen. Slavni srpski pjevač Dragan Kojić Keba, piše Svet, razočaran je sinovim izborom. Smeta mu što je Severina 15 godina starija od njegova sina, a nije zadovoljan ni time što ona već ima sina s Milanom Popovićem. Keba je za sina htio nešto drugo.

– Želja mu je bila da Igor upozna neku anonimnu djevojku njegovih godina. Zadnjih mjeseci je stalno pričao o tome da je vrijeme da se njegov Igor smiri i osnuje obitelj. Boji se da bi Severina mogla loše utjecati na njegova sina – izjavio je izvor za Svet. Osim toga, boji se da se Igor zbog svega ne zainati te još više zaljubi u Severinu.

Poslije se pak na Twitteru oglasio i sam Keba pa, uz riječi "Izbor Igorova srca i moj je izbor", dao je blagoslov novoj ljubavi svoga sina.

>>Novog odabranika Severina je upoznala prije svog koncerta u Beogradu

>>Severina otkrila novu ljubav i priznala: Zaljubljena sam do ušiju!

Komentara 54

DR
dragica949
10:13 04.05.2015.

Niste objavili što kaže što baba Milka,sestričina od kevine šukunbabe.

SE
sedam01
10:50 04.05.2015.

Keba slavan??? Boze me sacuvaj, hahaha...Uozbiljite se malo!

BA
balic
10:53 04.05.2015.

hahahah melinda jadna ti i tvoja dalekovidnost..Da je ko hoce od 20-50 u hrvatskoj nebi se ona sarala po srbiji..Svijetska diva,aha ha ha ha od dive ni d.. Jadne one kojima je severina uzor,eto toliko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije