Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
62. Zagrebački festival

Denis Dumančić: Planovi su da zadržimo tempo od prošle godine

leteći odred
Foto: PR FOTO
1/3
07.01.2015.
u 10:46

U suradnji sa mladim kolegama iz grupe „Ulica kestena“ na Zagrebačkom festivalu grupa Leteći odred će izvesti šaljivu pjesmu naziva „Charlie Sheen“

Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu. Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?
U suradnji sa mladim kolegama iz grupe „Ulica kestena“ na Zagrebačkom festivalu ćemo izvesti šaljivu pjesmu naziva „Charlie Sheen“. Pjesma je bržeg ritma a Fayo je napravio odličan šaljivi tekst na moju glazbu; nadamo se da će publika prepoznati našu namjeru da se istodobno dobro zezamo. Upravo smo snimili i spot za ovu pjesmu čija premijera kreće ovaj tjedna a samim tim i intenzivnija promocija na radijskim i tv postajama.

Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji.  Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?
Ovo je drugi nastup Letećeg odreda na Zagrebačkom festivalu Festival se predstavio u puno modernijem ruhu, sa visoko postavljenim kriterijima kvalitete pjesama i produkcije za što je zaslužan odličan autorski i umjetnički tim Zagrebačkog festivala. Naša prošlogodišnja pjesma „Volim te još“ bila je vrlo emitirana na radijskim i Tv postajama pa nismo ni ove godine htjeli propustiti priliku za ovakvu promociju.

Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40. Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?
Apslutno. Jako mi je drago da su u koncept ovog festivala uključeni mnogi mediji i radijske i Tv postaje pa tako pjesme festivala dopiru do širokog kruga publike - što je zapravo najbitnije. Zato nam je jako drago da smo i ove godine dobili ovu odličnu priliku za lansiranje nove pjesme.

Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?
Planovi su da zadržimo tempo od prošle godine; izbacimo još 2-3 singla koja će se naći na novom albumu i ako to uspijemo biti će super!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije