Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije baš pametan potez

Zbog ovoga dobila otkaz i prije no što je počela raditi!

pizza
Foto: Marco Martellacci/Milestone Media/PIXSELL
09.02.2015.
u 20:36

Njezin tvit vidio je budući šef i stvar nije dobro završila

Neki ljudi nikako da nauče. Kada nešto napišete na društvenim mrežama, to mogu vidjeti oni koji to možda ne bi trebali, na primjer, vaš šef. Ili u ovom slučaju – budući šef.

Kako piše Independent, korisnica Twittera iz Teksasa Cella uspjela je dobiti otkaz u pizzeriji prije no što je uopće počela raditi. Posla ju je stajao tvit u kojemu je s vidnim nedostatkom entuzijazma napisala kako sutra počinje raditi na novom radnom mjestu za koje je upotrijebila više nego pogrdne riječi.

 

Šef pizzerije Robert Waple, kojemu je tvit pokazao jedan zaposlenik, na Twitteru je Celli odgovorio kako je ostala bez posla.

– Upravo sam ti dao otkaz! Sretno u životu bez novca i posla! – poručio joj je.

Sudeći po reakcijama na Twitteru, Cella nije bila pretjerano razočarana iako je šef istaknuo kako je riječ o prilično jednostavnom poslu na kojemu može dobiti i besplatnu pizzu.

 

>> Dobila otkaz jer je na Facebooku Obamu nazvala 'crnčugom'

>> CNN novinarku povukao s terena jer je vrijeđala Izraelce

Komentara 10

Avatar ivo587
ivo587
22:15 09.02.2015.

kaj je uopće twitter?

DU
Deleted user
22:29 09.02.2015.

S društvenih mreža lako makneš status, ali mnogi znaju komentirati svašta i po , portalima i slično te naravno zaborave na to pa ih google zapamti i kad poslodavac ili bilo tko drugi googla njihovo ime izbaci raznorazne uvrede i svašta pa onda šalju zahtjeve googleu da to makne haha što je u 90% slučajeva uzaludan trud. Čemu sram, ostani iza svojih riječi?!

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
09:32 13.02.2015.

Tako i treba, ako se njoj ne radi, ne treba čovjeku kvariti posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije