Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZBRIŽNI

Dok Nives piše, Drpići dobro žive!

14.01.2009.
u 18:28

Kontroverzna bivša starleta Nives Drpić i njezin suprug nogometaš Dino, čini se, zamijenili su uloge. I dok mu je još nedavno Nives zadavala glavobolje svojim skandalima, Dino je sada preuzeo njezinu rolu i postao obiteljski zloćko. Već godinu dana šokira javnost ekscesima, od pokazivanja stražnjice navijačima do dugovanja državi. Sve je kulminiralo njegovim otkazom u Dinamu.

Hraniteljica obitelji
Tako je Nives na neko vrijeme postala hraniteljica obitelji, pa smo je pitali plaši li je nova situacija?
– Ne nimalo! Nemamo baš nikakvog razloga za brigu, a Dino uvijek ima moju potporu. Barem dok smatram da je u pravu – tvrdi Nives.

No iako Drpići navodno za to ne mare, gubitak plaće nogometaša sigurno će se osjetiti na obiteljskom računu, pa Nives i dalje teše i svoju spisateljsku i glazbenu karijeru.

– Usporedo radim na dvije knjige, ovisno o idejama i inspiraciji. Druga knjiga odlično napreduje i negdje sam na polovici, dok je treća u fazi prikupljanja materijala – rekla je Nives tajeći radni naslov knjige. Otkrila nam je tek da je tema knjige koju piše o životu nogometaša. Iako ju je nagrada “Kiklop” zaobišla, uspjeh njezina prvijenca “Gola istina” žanje plodove. Kako kaže, knjiga je izašla i u Srbiji i za nekoliko dana čeka podatke o prodaji, a ima i dalje planove.

– I u drugim zemljama ima zainteresiranih izdavača, a započeli smo i pregovore za izdavanje knjige u Španjolskoj.

Gaže joj nisu potrebne
Štoviše, ne da je financije ne zabrinjavaju već kaže:
– Pisanjem trenutačno zarađujem sasvim dovoljno i to me zadovoljava i tomu se veselim. No, pjevanju nisam potpuno posvećena. Ne odrađujem ni gaže, jer nemam vremena, a nisu mi niti potrebne.

Ipak, uza sve majčinske i spisateljske obveze te slatke bračne brige, Nives uskoro počinje snimati spot za pjesmu “Orient Express” čiji je autor Fedor Boić, a u planu su i neki dueti te izlazak njezina drugog albuma. Sudeći po spotu za pjesmu “Bijesna”, i novi će Nivesin uradak sigurno uskomešati strasti.

Želite prijaviti greške?