Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta optužnica

Zbog bika vilama, nožem i šakama nasrnuo na djecu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.09.2015.
u 13:59

Muškarac (63) je 30. kolovoza 2015. u svojoj obiteljskoj kući nezadovoljan načinom na koji su njegovi sinovi, 37-godišnjak i 21-godišnjak, vratili odbjeglog bika u staju starijeg udario šakama u glavu

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 63-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenih djela protiv braka, obitelji i djece, povrede djetetovih prava, potom kaznenih djela nasilja u obitelji i kazneno djelo protiv javnog reda nedozvoljenim posjedovanjem oružja.

Terete ga da je 30. kolovoza 2015. u svojoj obiteljskoj kući nezadovoljan načinom na koji su njegovi sinovi, 37-godišnjak i 21-godišnjak, vratili odbjeglog bika u staju starijeg udario šakama u glavu. Kada su njegove kćeri (31-godišnjakinja i 28-godišnjakinja) priskočile bratu u pomoć, iz kuhinje je uzeo kuhinjski nož kojim je počeo zamahivati prema njima. Kćeri su u strahu pobjegle iz kuće, a okrivljenik je krenuo za njima i vilama zamahnuo prema starijoj nastojeći je udariti, u čemu nije uspio jer se ona obranila.

Terete ga da je u svojoj obiteljskoj kući, na tavanu obiteljske kuće držao vojničku poluautomatsku pušku nepoznate marke, kojoj se u spremniku nalazilo pet naboja. U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela.

>> Mladog Sirijca ozlijedio bik

Komentara 6

VI
VisAVis2
16:44 29.09.2015.

Bidan čovik, jadni mi u što se ovo pretvorilo, da ne smiš ni svojeg sina opaučit, a kamo li vlastitu ženu krivo pogledat! Sve se naočigled raspada, a za ovo nije kriv samo sdp, ovakve nakaradne propise donio je još hdz i to nakon što smo izginili u domovinskom ratu, moramo trpit i ovo i ono lgbt!!!

VI
VisAVis2
16:50 29.09.2015.

I još koliko toga živi u kući toga bidnoga čovika, koli!o muških i ženskih usta, sve konjina vaća i starija od one druge, se mota po njegovoj kući i rade što ih je volja, a čokca bidnoga zatvaraju da taj neradnički jad se more širit po njegovom i to nikome ne smeta! Ako im je čača tako "prgav" šta žderu njegovo, mogli su davno otić tamo gdje bi im svima bilo bolje i sinivi i ćere! Pa se sada ti čudi modernim "brakovima" bez dice! Šta će im nevoija u kući, a ostane para za uživanciju i putovanja, a ovaj jadnik ih narodio i othranio i to mu je hvala od dice i države - zatvor!

SC
schwertransport
09:27 30.09.2015.

Novinari ovo je okrsaj muskaraca i zena a ne djece! Dogod se budu oni od dvadeset smatrali djecom svijet ide u k.... Pogledajte po Europi moderna europljanka sa trideset puna pirsinga, kucni ljubimac, dobar auto dobra placa i td... ii onda se sjeti poslije meno pauze da bi trebala djecu imat. Ni Asim Kurjak joj ga vise nemoze napravit! Arapkinja sa trideset ide i umjesto svih blagodati vodi pet komada djece. Recite mi laiku tko ce prevladat tko ce moderniji biti? Ljudi sa trideset nisi decko ili cura vec osoba koja je prosla pola zivotnog vijeka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije