Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali prolog

Vinko Martinović Štela uhićen na granici s BiH

vinko štela
15.03.2012.
u 22:31

Ratni zločinac osumnjičen je za pokušaj ubojstva. U Haagu je bio osuđen na 18 godina zbog ubojstva civila.

Osuđeni ratni zločinac Vinko Martinović Štela uhićen je na graničkom prijelazu Mali Prolog između Metkovića i Vrgorca, a doznajemo da je njegovo sprovođenje u Zagreb u tijeku. 

Martinović je bio osuđen u Haagu na 18 godina zatvora zbog zločina nad muslimanskim civilima u okolici Mostara. Iz zatvora u Italiji izašao je u siječnju ove godine nakon odslužene dvije trećine kazne.

Protiv njega je pak još uvijek na snazi tjeralica raspisana po nalogu zagrebačkoga Županijskog suda zbog sumnje u pokušaj ubojstva.


Ključne riječi

Komentara 11

VE
velikazmija
22:45 15.03.2012.

jahorina naravno.-

Avatar Becarina
Becarina
22:48 15.03.2012.

Hoce li sada istaziti tko mu je naredbodavac iz zagreba.Njemu i tuti se iz hrvatske vise pomoglo nego gotovini,usporedite krivicu i kazne.Za tutu i njega se radi tajnim kanalima ine pise nista u novinama.

TO
Toni50
22:44 15.03.2012.

Bosanska posla . koliko ja i mnogi drugi poznamo Hrvatski sud kada netko počini više zločina onda se oni zbaroje kazna se umanji i stvar je riješena ! Tako po toj logici pravosuđa bi trebao zapravo davno prije da jeje bio pušten iz Haga , da Hag ima isti intelekt logiku kao balkanski zakon !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije