Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Starigrada

Mladi policajac nagrađen za rad pa poginuo nekoliko sati kasnije

nesreća
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
26.09.2014.
u 21:45

Buzov se u subotu trebao natjecati u vožnji spretnosti na parkiralištu Karlo Rojc u Puli.

U petak u 16.25 sati u mjestu Modrić pokraj Starigrada u prometnoj nesreći, u sudaru motocikla i osobnog automobila, smrtno je stradao 28-godišnji vozač motocikla.

Iz zadarske policije potvrdili su nam da je poginuo policajac motociklist, 28-godišnji Šime Buzov. Očevidom je utvrđeno da je 28-godišnji policajac iz još uvijek nepoznatih razloga proklizao na cesti i otklizao na suprotnu stranu gdje je na njega naletio osobni automobil njemačkih registarskih oznaka.

Mladi motociklist, neslužbeno doznajemo, otac dvoje djece u petak je, povodom dana Svetog Mihovila, zaštitnika policije, na svečanoj sjednici dobio zahvalnicu za dugogodišnji uspješan, profesionalan i predan rad u policiji. Potom je krenuo kući i stradao u prometnoj nesreći. Svečana akademija Policijske uprave splitsko-dalmatinske održana je u prostorijama Vile Dalmacija u Splitu.

Foto: MUP/Ilustracija

Šime Buzov uspješno je sudjelovao u natjecanjima u vožnji spretnosti prometnih policajaca motociklista. 2012. godine bio je prvi u samostalnoj konkurenciji, dok je godinu ranije zajedno sa Josipom Maršićem za PU splitsko-dalmatinsku osvojio drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji. Buzov se u subotu trebao natjecati u vožnji spretnosti na parkiralištu Karlo Rojc u Puli.

>>Teška nesreća: U sudaru s autobusom poginuo vozač Hyundaija

>>S autobusa otpao kotač i zabio se u auto, vozačica smrtno stradala

Komentara 18

Avatar skynet
skynet
22:15 26.09.2014.

Dobrih ljudi je malo. Nažalost još jedan nas je napustio prerano. Iskreno saučešće obitelji. :-(

Avatar kapital3 org
kapital3 org
22:19 26.09.2014.

RIP

IV
Ivanveliki
22:58 26.09.2014.

Strašno. Sućut njegovoj obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije