Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna kod Dubrovnika

Teška nesreća: U sudaru s autobusom poginuo vozač Hyundaija

prometna autobus Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/14
25.09.2014.
u 17:55

Pretpostavlja se da je do nesreće došlo kada je vozač Hyundaija, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu ceste te se sudario sa prednjim desnim dijelom autobusa

U teškoj prometnoj nesreći kod Sustjepana u blizini skretanja za Most Dubrovnik poginula je jedna osoba.

Nesreća se dogodila u četvrtak nešto iza 16 sati kada su se sudarili automobil i Libertasov autobus na kojega je potom na zavoju naletio još jedan automobil.

Nesreća se dogodila na priključnoj cesti od Sustjepana do spoja s Mostom dr. Franje Tuđmana. Prvo su se sudarili autobus gradskog prometnog poduzeća Libertas i Hyundai. Pretpostavlja se da je do nesreće došlo kada je vozač Hyundaija, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu stranu ceste te se sudario sa prednjim desnim dijelom autobusa marke MAN. Potom je u autobus sa stražnje strane naletio još jedan automobil.

Još nije poznato da li uz smrtno stradalog vozača Hyundaija ima ozlijeđenih osoba.

>> Šestogodišnjak ispao iz kombija i pregazio ga kotač

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Komentara 3

DU
Deleted user
05:14 26.09.2014.

Kristović, nauči: .... Još nije poznato da li uz smrtno stradalog vozača Hyundaija ima ozlijeđenih osoba. .... Još nije poznato ima li uz smrtno stradalog vozača Hyundaija i ozlijeđenih osoba. Upitni oblik u hrvatskom je drugaciji nego u srpskom.

Avatar zabicana
zabicana
04:10 26.11.2015.

:/

Avatar zabicana
zabicana
04:11 26.11.2015.

:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije