Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod županje

U sudaru s kombijem poginuo vozač automobila

prometna Šestinski dol
Foto: Anto Magzan/Pixsell
06.10.2014.
u 17:29

Prometna nesreća dogodila se između Bošnjaka i naselja Topola kod Županje

U prometnoj nesreći što se dogodila kod Županje, između Bošnjaka i naselja Topola, danas popodne malo iza 16 sati, smrtno je stradao 31-godišnji vozač osobnog vozila s područja Županje.

On je nastradao u sudaru s kombi vozilom, ali još nije završen očevid pa nisu poznate sve okolnosti koje su dovele do nesreće.

Vozač osobnog vozila bio je sam u automobilu, a prema prvim informacijama, vozač kombi vozila nije zadobio ozbiljnije ozljede. Promet na ovoj cesti odvija se otežano.

>>Zabio se u rasvjetni stup, ispao iz Hyundaija i poginuo

Komentara 2

SL
slavsal
19:56 06.10.2014.

Jedan mladi zivot je izgubljen i to je strasno!Samo zelim napomenuti da fotografija nije od prometne nesrece o kojoj je rijec.Pokoj vjecni mladicu i iskrena sucut obitelji

JU
juzba
23:02 06.10.2014.

Bela, nek ti je laka zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije