Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Našao granatu

Tražeći otpad ušao pola kilometra u minsko polje pa našao granatu!?

zadar, minsko polje
Foto: PU zadarska
1/3
16.02.2011.
u 09:54

Građanin koji je savjesno pozvao policiju i prijavio pronalazak mine pronašao ju je čak 500 metara u minskom polju. Svoj svjesni ulazak u označeno minsko polje navodno je obrazložio tvrdnjom da skuplja otpad!?

ZADAR - Nakon što je jedan građanin jučer dojavio da je u Jagodnji Gornjoj, selu iznad Biograda, pronašao zaostalu granatu, policijski službenici za protueksplozijski pregled odmah su na mjestu pronalaska uništili kumulativnu minu za ručni bacač RB M-57.

Neslužbeno smo doznali da je građanin, koji je savjesno pozvao policiju i prijavio pronalazak, minu pronašao čak 500 metara u minskom polju. Svoj svjesni ulazak u označeno minsko polje navodno je obrazložio tvrdnjom da skuplja otpad!?

Inače, jučer je u Biogradu građanin policijskim službenicima predao 225 kom puščanog streljiva kalibra 7,62 mm, a u Nadinu je građanin prijavio kako je na predjelu Nadinsko blato pronašao veću količinu odbačenog streljiva o čemu je odmah izvijestio policiju. Policijski službenici za protueksplozijski pregled s mjesta pronalaska izuzeli su 3100 komada streljiva.

Komentara 5

MO
mozel
10:57 16.02.2011.

Dobro se je sjetio da nazove policiju,da nije uzeo granatu i odnio na otpad

XN
xnet0822
11:37 16.02.2011.

Mogao je još i nastradati ...

CV
car_vukota
12:04 16.02.2011.

Sve se vidi fino na ploči. Posebno rupe. Valjda lovci treniraju preciznost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije