Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijednost 30.000 kuna

Slovenki u Zagrebu ukrali iPhone 6 te slomili dva prsta!

iPhone 6
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
27.09.2014.
u 13:10

Razbojnici su joj prišli dok je bila u kafiću te su je poprskali nadražujućim sprejem , prije no što su joj ukrali mobitele. Djevojka je usprkos tome potrčala za jednim od njih te ga je uspjela uhvatiti. No on se istrgnuo, pri čemu su njoj slomljeni prsti.

Bez mobitela vrijednih 30.000 kuna, a među kojima je i iPhone 6, ostala je K.V. (22), slovenska državljanka  koja je okradena u petak između 10.30 i 11 sati u kafiću u sklopu Super Konzuma na Aveniji  Dubrava u Zagrebu. 

Djevojka ne samo da je ostala bez mobitela, već je i teško ozlijeđena, jer je pokušavala spriječiti razbojnike da joj ukradu mobitele, a u naguravanju s jednim od njih slomljena su joj dva prsta. Inače, razbojnici su joj prišli dok je bila u kafiću te su je  poprskali nadražujućim sprejem , prije no što su joj ukrali mobitele. Djevojka je usprkos tome potrčala za  jednim  od njih te ga je uspjela uhvatiti. No on se istrgnuo, pri čemu su njoj slomljeni prsti te je prevezena  u KB Dubrava, gdje joj je ukazana pomoć.

>> Otključani iPhone 6 u Hrvatskoj je više nego dvostruko skuplji nego u SAD-u

Na meti razbojnika, u petak u 20.20 bila je još jedna trgovina Konzuma u Ulici Ljudevita Posavskog u Zagrebu. U nju su upala dvojica maskiranih razbojnika. Imali su vatreno oružje, a jedan od razbojnika je zaprijetio prodavačici M.I. (50) te ju je odgurnuo, prije no što je razbojnički dvojac pobjegao sa oko 15.000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 19

SE
sestrićna
13:23 27.09.2014.

pa gdje će baš u dubravu s takvim mobitelima :))

A7
A7ibaba
13:25 27.09.2014.

Stvarno su pametni. Sva sreca da ce locirati telefon nakon 5 minuta

CH
chemica
13:48 27.09.2014.

To ja i ovoj mojoj tumačim, skrivaj mobitel, ali nekako joj je najslađe mobitelizirati u tramvaju. Ili dok šeće gradom. Nema glupljeg. Banda se razularila pa više ni u po bijela dana nisi siguran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije