Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija na Facebooku

"Nikad zbogom, samo doviđenja..."

naslovnica
Foto: VL FOTO
1/3
20.12.2015.
u 20:30

Prijatelji su uživali u studentskim danima pripremajući se da jedan dan krenu u neki bolji život. Voljeli su Mostar i rado se vraćali svojoj Slavoniji

Za Tenu, Domagoja, Antoniju i Vjekoslava, četvero studenata mostarskog Sveučilišta iz Slavonije, put kući na božićne blagdane pretvorio se u put bez povratka. Jedini preživjeli, Stjepan, u nevjerici je jučer u mostarskoj bolnici iščekivao da se na vratima pojavi četvero njegovih suputnika i prijatelja koji su svoje mlade živote okončali u hladnoj Neretvi.

Život kroz fotografije

Jučer smo na Facebooku pokušali doznati nešto više o mladim Slavoncima. Dvadesetdvogodišnja Antonija i dvadesetčetverogodišnji Vjekoslav u vezi su još od 2010. Dvoje mladih Vinkovčana inače su bili iz susjednih sela, Antonija iz Momleta, a Vjekoslav iz Donjeg Novog Sela, zajedno su ljetovali, proslavljali nove godine, zajedno su studirali daleko od doma, u drugoj državi, i na koncu zajedno otišli u neki drugi, bolji svijet.

Domagoj, dvadesetogodišnji Đakovčanin, sudeći po profilu na FB-u, zavolio je grad na Neretvi i Stari most na kojem se i fotografirao sa svojom majkom. "Majka je besmrtna ljubav, ljubav koja nema usporedbe, ona kojoj donosiš svoje nevolje i kojoj je uvijek stalo. Majke su sve to i još mnogo toga", napisao je Domagoj uz fotografiju sa svojom majkom.

Ono što je redakciju ostavilo u šoku je fotografija koju je večer prije nesreće postavio jedan od njegovih prijatelja, a na kojoj je i Domagoj. Komentar uz fotografiju je "...nikad zbogom, samo doviđenja...". Domagoj je sa Stjepanom prije nepuna dva mjeseca posjetio i Trogir, prijatelji su jedan drugog fotografirali uz brodice tog malog primorskog mjesta. Prijatelji su uživali u studentskim danima pripremajući se da jedan dan krenu u neki bolji život, koji jedan od njih nikada neće dočekati.

Obitelj i prijatelji je čekali

Đakovčanka Tena jedva je dočekala da krene put doma za božićne blagdane gdje su je čekali obitelj i prijatelji. Iako je uživala u Hercegovini, ipak se rado vraćala svojoj Slavoniji. Samo dan prije pogibije Tena je na Facebooku napisala kako se osjeća sretno jer napokon putuje u Đakovo. A taj put se na kraju pokazao kao put bez povratka. 

>>Izvučeno vozilo stradalih studenata iz Neretve,tri tijela nađena u automobilu, za četvrtim se traga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije