Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPA DUBROVAČKA

Nijemac lažno prijavio krađu trailera kako bi od osiguranja naplatio odštetu

policijski auto
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
01.09.2016.
u 10:06

Njemački je državljanin uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske

Njemački državljanin (49) osumnjičen je za lažno prijavljivanje kaznenog djela, priopćila je danas PU dubrovačko-neretvanska nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Policijske postaje Gruda.

Nijemca se sumnjiči da je prekjučer policiji prijavio navodnu krađu "trailera", na kojem se nalazila barka s vanbrodskim motorom, s parkirališta u Župi dubrovačkoj. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da njemački državljanin zapravo lažno prijavio krađu kako bi od osiguranja naplatio odštetu.

Njemački je državljanin uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

>> Švicarac lažno prijavio krađu auta koji mu je razbio prijatelj

>> Pijan se slupao kod Zadra, pa u Vodicama lažno prijavio da je pretučen

Komentara 2

JU
jurajuric116
10:54 01.09.2016.

baš sad posle zadnje bure gledam potopljene brodice. svi čekaju da izađe procjenitelj i ne vade ih van iz mora. ne velim da tu i tam koju nije bura potopila, ali daj prosim te koja muljaža teška. 4 iste sve na isti način vezane i samo se baš jedna potopila i to slučajno ona na kojoj penta nije palila cjelo ljeto...

HR
HrvatOs
11:58 01.09.2016.

I da ga znam,ne znam ga.nisam druker😈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije