Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga nesreće

Nakon što se sam predao, odbjeglom vozaču određen istražni zatvor

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
18.06.2016.
u 00:15

Policija Dejana M. sumnjiči da je upravljao Opel Astrom te da je u Novoj Subockoj na području Novske na izlasku iz blagog desnog zavoja vozio prebrzo zbog čega je izgubio nadzor nad automobilom

Dejanu M. (39) iz Kutine određen je jednomjesečni istražni zatvor jer je 11. lipnja skrivio nesreću u kojoj je poginuo Elvis Jovanović (25) s područja Garešnice te je nakon toga pobjegao, da bi se četiri dana kasnije sam predao policiji.

Policija Dejana M., inače teniskog trenera i vlasnika trgovine sportskom opremom, sumnjiči da je upravljao Opel Astrom te da je u Novoj Subockoj na području Novske na izlasku iz blagog desnog zavoja vozio prebrzo zbog čega je izgubio nadzor nad automobilom.

Prešao je u lijevi trak te prednjim lijevim dijelom automobila udario Elvisa Jovanovića koji je bio s lijeve strane zaustavljene Opel Calibre.

Jovanović je od siline udara pao na kolnik te je na mjestu nesreće uskoro podlegao ozljedama, a Dejan M. je pobjegao. 

>>Prometna nesreća u Sisku: Pješak preminuo nakon udara motocikla

Komentara 1

DU
Deleted user
00:31 18.06.2016.

Čedo P. kolega Veljka M. će sve riješiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije