Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Na Istarskom ipsilonu poginula pješakinja

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
17.03.2016.
u 20:29

Nesreća se dogodila oko 17 sati, kada je osobni automobil Fiat Brava pulskih registracija, koji je vozio 42- godišnjak iz Žminja, naletio na pješakinju, koja je najvjerojatnije pretrčavala kolnik

U teškoj prometnoj nesreći koja se danas poslijepodne dogodila na dionici istarskog ipsilona, između čvora Ivoli i  Rogovići, poginula je pješakinja, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila oko 17 sati, kada je osobni automobil Fiat Brava pulskih registracija, koji je vozio 42- godišnjak iz Žminja, naletio na pješakinju, koja je najvjerojatnije pretrčavala kolnik, navode iz policije. Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede zbog kojih je na putu u KBC Rijeka umrla u vozilu Hitne pomoći.

Na toj dionici Istarskog ipsilona zbog obavljanja očevida promet je privremeno obustavljen i odvija se zaobilaznim putem. Policija utvrđuju sve okolnosti nesreće s obziromna to da je na brzoj cesti, kakva je i Istarski ipsilon, zabranjen prolaz pješacima pa je nepoznato što je navelo nesretnu pješakinju da se kreće tim kolnikom. Istraga je u tijeku. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije