Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija šuti

Mamićevci: Oni su čekali našeg člana naoružani letvama

braća Tunjić
Foto: VL
1/2
28.10.2014.
u 19:34

Istražitelji su ispitali sve očevice pucnjave. Nekima su zabranili da govore o događaju. Ranjeni navijači oporavljaju se od ozljeda

Istražitelji peti dan tragaju za Markom Tunjićem (28) kojeg su svi svjedoci prepoznali kao osobu koja je u petak navečer zapucala na grupu BBB-a u kombiju u Retkovcu. Osumnjičenom Tunjiću izgubio se svaki trag nakon što je ispalio najmanje četiri metka kojima je ranio Miroslava Turkovića (37) i Filipa Šostarku (22).

Ranjeni napadači stabilno

Policija je ispitala prijatelje ranjenih antimamićevaca koji su tada bili s njima u kombiju. Jedan od njih je i Danijel Hrnjak, neformalni vođa te skupine navijača Dinama. Osim toga, istražitelji su na razgovor doveli i braću Marka Tunjića. Njih su nakon ispitivanja pustili jer su utvrdili da nemaju veze s pucnjavom i obračunom između skupina. Stanje dvojice ranjenih napadača stabilno je te se uspješno oporavljaju od ozljeda. Priopćenjem su se u utorak oglasili i pripadnici BBB Fan cluba, odnosno tzv. promamićevci.

“Žao nam je ozlijeđenih navijača te im ovim putem želimo brz oporavak. Međutim, napominjemo ono što mediji i policija uporno prešućuju u svojim izvješćima, a to je da se obračun dogodio u ulici iza kuće jednog od naših istaknutijih članova, gdje su ‘žrtve’ u zasjedi, parkirane u teretnom kombiju, maskirane fantomkama i naoružane palicama, čekale svoju sljedeću žrtvu”, navode iz BBB Fan cluba.

Međusobne optužbe

U nastavku podužeg priopćenja optužuju drugu stranu za nekoliko sukoba o kojima su mediji i prije pisali, a na kraju navode kako je subotnjoj pucnjavi prethodio sukob u restoranu u Teslinoj, ali tvrde da je u restoran upalo šezdesetak ljudi, a ne njih desetak, kako se prije spominjalo.

“Zar se pomno organizirani napad na naše pripadnike i njihovo premlaćivanje ne može smatrati pokušajem ubojstva?” pitaju se u priopćenju.

Policija je svim svjedocima i sudionicima pucnjave zabranila da medijima iznose bilo kakve informacije vezane za spomenuti događaj, a iz glasnogovorništva PU zagrebačke samo ponavljaju kako je “kriminalističko istraživanje u tijeku”.

>>Policija traži Marka Tunjića zbog pucnjave na BBB

>>Velika potraga: Otkriveno tko je izrešetao kombi pun navijača

Komentara 9

HF
hrvoje.fric
21:03 28.10.2014.

JEBO VAS MAMIĆ POSRED ČELA,MAJKU VAM PLAČENIČKU!!!

BO
bosanac1111
19:50 28.10.2014.

bolesnici

RA
ragazzo
21:26 28.10.2014.

Puna podrška pravim Boysima, jer ovi to sigurno nisu. Treba USKOK, DORH ispitati koje je pokrovitelj ovih BBB fan cluba. Naravno mi istinski Dinamovci nemamo pravo ući na gradski stadion koji se pretvorio u logor. A ovi iz fan cluba zveckaju oružjem, pa nisu ovo 90. godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije