Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLAD I NASILAN

Prijetio majci: Ubit ću te! Dovest ću te do invalidskih kolica!

Invalidska kolica
Foto: Pixabay
18.10.2016.
u 17:27

Prijetio joj je da će je ubiti te je uz to razbijao stvari po stanu...

– Ubit ću te! Dovest ću te do invalidskih kolica! – vikao je sumanuti 24-godišnjak iz Rijeke, koji je pritvoren zbog sumnje da je psihički i fizički zlostavljao svoju majku.

Tužiteljstvo ga sumnjiči da je od 1. ožujka do 14. listopada u stanu u kojem zajedno živi s majkom, nesretnoj ženi prijetio te ju je fizički napadao i tukao. Prijetio joj je da će je ubiti te je uz to razbijao stvari po stanu. 

Uplašena žena je u nekom trenutku pozvala policiju koja je nasilnog mladića privela na ispitivanje. Na koncu je završio i pred sucem istrage Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

>> HIV-pozitivan Rovinjanin razbio si bocu o glavu pa krvav ganjao goste kafića

>> Poljoprivrednik (81) poginuo u prevrtanju traktora

Ključne riječi

Komentara 1

KR
kreont
21:00 18.10.2016.

Veoma zanimljivo kada sam rekao socijalnoj savjetnici da je slično tome moja bivša žena govorila djetetu ubit ću te razbit ću te, te kasnije u centru za djecu nije se dogodilo ništa. Tko zna možda će i taj slučaj jednog dana popuniti recimo crnu kroniku. Ako se novinar želi poigrati tu sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije