Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šverc ljudi

Kosovari uhvaćeni u Kleku nakon ilegalnog prelaska granice

nesreća, policija, očevid, ilustracija
Davor Puklavec/Pixsell
28.11.2012.
u 12:45

Organizator je završio u pritvoru, a ostali državljani Kosova trebali bi biti vraćeni u Crnu Goru

Granična policija jučer je u Kleku uhvatila skupinu mladih kosovskih državljana koji su organizirali nezakonit prelazak preko granice, javlja Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Policija je prvo na makadamskom putu pokraj Kleka zatekla šest Kosovara u dobi od 20 do 24 godine te ih je zbog sumnje u ilegalan prelazak granice uhitila. Potom je u Kleku zatečen 25-godišnjak, također državljanin Kosova, s vozilom čeških registracija, kojega se sumnjiči da se sa šestorkom dogovorio da će ih za novčanu naknadu prevesti prema Europskoj uniji.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog prebacivanja osoba preko državne granice osumnjičeni državljanin Kosova predan je pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske, dok protiv ostalih šest državljana Kosova slijedi pokretanje postupka readmisije u Republiku Crnu Goru.

>> Azilanti iz Kutine krenuli prema Italiji, zaustavljeni u Istri

Komentara 1

OB
-obrisani-
21:08 28.11.2012.

Jadnih li ljudi! Da nesmiješ švercati drogu to mi je jasno, ali da stranoj sirotinji ne pomogneš da iziđe iz jada i siromaštva to nije nikakav grijeh. Zar netko kome je dobro bježi od kuće i iz domovine tek tako. A koliko je Hrvata samo izišlo iz bijede i siromaštva na isti ili sličan način. Dokad ćete pogodovati bogatom zapadnom svijetu i slijepo izvršavati njihove zapovijedi. Tu istu sirotinju taj bogati zapad ne želi gledati u svojoj blizini. A vi mislite da činite pravu stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije