Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u centru

Uzela prednost Saši Mesić koja je potom udarila dvoje pješaka

Saša Mesić,Stipe Mesić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
26.05.2014.
u 18:56

Saša Mesić (53) je u naletu sletjela na nogostup Masarykove i naletjela na 25-godišnju Koreanku P.E. i 85-godišnjeg D.H.

Kći bivšeg hrvatskog predsjednika Saša Mesić (53) automobilom je naletjela na dvoje pješaka nakon što joj je Una J. (29) vozeći renault bjelovarskih registarskih oznaka oduzela prednost prolaska u nedjelju u 16.10 sati na raskrižju Gundulićeve i Masarykove ulice u Zagrebu. Una J. krenula je ravno dok je na semaforu bilo žuto treptavo svjetlo, a da nije propustila vozilo Saše Mesić koje je imalo prednost prolaska. U tom je trenutku nissanom zagrebačkih oznaka na automobil Une J. naletjela kći Stjepana Mesića, koja je potom sletjela na obližnji nogostup i prednjim dijelom automobila udarila 25-godišnju Korejku i 85-godišnjeg Z. H.

– Čuo sam da je nešto jako udarilo i odmah istrčao – prepričao je susjed Nikola P. Ugledao je krhotine stakla i dvoje unesrećenih kako bespomoćno leže na cesti. – S moje strane haustora bio je gospodin, jako je krvario i bio je u nesvijesti – rekao je Nikola P., koji je pružio prvu pomoć stradalima.

– Djevojka, čini mi se strankinja, također je bila na podu i mislim da joj je bila razrezana noga. Provjerio sam diše li i pričekao hitnu – podijelio je dojmove dobronamjerni susjed. Ubrzo su stigle i Hitna pomoć i policija. Teško ozlijeđeni pješaci prevezeni su u KB “Sestre milosrdnice” i nisu životno ugroženi. U nesreći je oštećen i izlog obližnje trgovine Max Mara.

>> Dvojica biciklista sudarila se u Prečkom, obojica teško ozlijeđena

Komentara 72

SE
sestrićna
12:46 26.05.2014.

saša..pravo partijsko ime..ruska škola..ali nema brige..kad tajko nije u remetincu onda je sve ok..

Avatar kamenjar
kamenjar
12:01 26.05.2014.

Ne znam zašto novinari donose sud ,,,,,,,,,,, vidjet ćemo jeli prednost oduzeta i kolika je krivnja gospođe Saše.

AJ
ajmo
11:45 26.05.2014.

Ma sredit če to drug Mesič ništa zato pa zlatna hrvatsa mladež i djeca stvorena su da gaze hrvatsu sirotinju koja piješice prelazi preko ceste. Pitanje je dana kad če im dati lovačke snajpere i da imaju slobodan lov na hrvate koji hodaju po cestama. Neka se djeca zabavljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije