Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava u osijeku

Gol trčao stubištem pa skočio s krova, sustanar mu ozlijeđen

osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/10
29.10.2015.
u 15:12

Ozlijeđena osoba nađena je u stanu i bila je pri svijesti, a stradala je navodno od noža

Tijelo mlađeg muškarca pronađeno je iza zgrade u Strossmayerovoj 262 u Osijeku. Još je jedna osoba, navodno također mlađi muškarac, ozlijeđena i prevezena u bolnicu.

Policiju je oko 9.30 alarmirala susjeda, uznemirena zbog silne buke.

 – Čula sam udaranje, lupanje, viku... Prozori su lupali, ali čulo se nešto kao udaranje u zid. Uplašila sam se jer sam bila sama u stanu, nazvala policiju i istrčala van, opisuje susjeda.

Sve je počelo, dodaje ona, oko 9.30 sati, a kada je policija stigla, susjeda nije ni slutila da mrtav muškarac leži u dvorištu.

 – Ne znam tko su ti ljudi, stalno se u tom stanu izmjenjuju. U zgradi ima dosta podstanarskih stanova. Živim na ovoj adresi osam godina, nikada nije bilo sličnih problema.

Što se točno dogodilo i je li riječ o ubojstvu, policija, tvrdi još ne zna. Nepoznat je, navode i identitet mrtvog muškarca dok je ozlijeđeni u dobi od 31 godine. 

Ozlijeđena osoba nađena je u stanu i bila je pri svijesti, a stradala je navodno od noža.

 – Domar mi je poslije rekao kako se netko bacio sa zgrade, priča pak spomenuta susjeda unoseći tako sumnju i da je možda riječ o samoubojstvu.

Očevici pričaju kako je muškarac prije pada sa zgrade potpuno gol trčao po zgradi. Pri padu je od siline razbio staklo. Navodno je s njima dvojicom bio još jedan muškarac.

- Čula se strašna buka i lupanje. Razbio je prozor i popeo se na krov. Vidjela sam potom kako gol trči po krovu, prema rubu. Navukla sam brzo rolete i rekla kćerki da zaključa vrata, pretpostavila sam što će se zbiti – opisuje nam jedna susjeda. 

Prije toga, mladić se iz dvorišnog stana, gdje odnedavno živi s dva sustanara, stubištem popeo do četvrtog kata zgrade.

- Izgledao je potpuno unezvijereno, sumanuto, nije ništa govorio. Pokušavao je ramenom provaliti u nekoliko stanova, pa tako i u naš. Nije uspio. Začuli smo potom prasak stakla na prozoru koji vodi prema požarnim stubama – opisuje drugi susjed. Muškarac se, tvrde očevici, popeo tako na krov, s kojega je potom i skočio.

Očevid još traje. U zgradu smiju ući samo stanari, ali se prethodno moraju upisati.

Pred zgradu je upravo stiglo i vatrogasno vozilo.

>> Policija primila dojavu o maltretiranju pa zatekla tijelo: Sin (57) nožem ubio majku (78)

Ključne riječi

Komentara 23

IL
iluzionist
13:49 29.10.2015.

Smrdi na pede rluk

OL
olrajt
13:27 29.10.2015.

...ljubavni trokut tri muškarca!

LO
lojtra1
13:45 29.10.2015.

Peder-bal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije