Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOKAIN, TRAVA...

Hrvatski državljanin uhićen u Beogradu s drogom vrijednom više od 240.000 eura

koka
Foto: Christian Charisius/DPA/Pixsell
16.09.2016.
u 14:01

Uhićenog hrvatskog državljanina beogradski mediji identificiraju kao Dalibora Banjca (1985)

Srbijanska policija uhitila je u Beogradu tridesetjednogodišnjeg hrvatskog državljanina osumnjičenog za prodaju droge i zaplijenila veliku količinu narkotika vrijednu na uličnom tržištu oko 242.000 eura, priopćilo je u petak ministarstvo unutarnjih poslova Srbije.

Uhićenog hrvatskog državljanina beogradski mediji identificiraju kao Dalibora Banjca (1985), ne navodeći detaljnije podatke, a prema priopćenju policije u stanu koji je uhićeni koristio zaplijenjeno je oko 54 kilograma marihuane, dva kilograma amfetamina, te 800 grama kokaina.  

Pretresom stana nađeno je i oko 400 grama smjese kofeina i paracetamola, malena vaga za precizno mjerenje, preša te oprema za proizvodnju narkotika amfetaminskog tipa i oružje, a uhićenog se tereti za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prodaje narkotika, navela je policija u priopćenju.  

Prema saznanjima beogradskog lista Blic, Banjac je od ranije poznat policiji i već je bio u zatvoru kad je kod njega pronađeno 40 kilograma marihuane.  

Narkotici zaplijenjeni iz stana koji je Banjac koristio u Beogradu na uličnom tržištu, po procjeni policije, vrijede oko 30 milijuna dinara, odnosno više od 242.000 eura.  

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti predan na dalje postupanje tužiteljstvu.

>> Kontrolirali promet pa mu našli pet kilograma marihuane

Komentara 11

MI
MikiPrdekana
20:43 16.09.2016.

Tamo pripada

Avatar fuzzy
fuzzy
16:25 16.09.2016.

Manjine su naše bogatstvo.

Avatar Cokolinda
Cokolinda
16:50 16.09.2016.

pravi domoljub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije