Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškarac priveden

Strana državljanka prijavila da je silovana na Hvaru

silovanje
Foto: ilustracija
07.07.2014.
u 18:21

Glasnogovornica splitske policije potvrdila je da policija provodi kriminalističko istraživanje

Splitska policija zaprimila je jutros prijavu o silovanju na Hvaru. Zločin je prijavila strana državljanka koja tvrdi da ju je silovao muškarac.

Glasnogovornica splitske policije potvrdila nam je da je muškarac priveden na ispitivanje te da je u tijeku kriminalistička istraga.

Podsjetimo, prije 20-ak dana jedna je Britanka prijavila ugostitelja i njegova konobara za silovanje na Paklenim otocima kod Hvara. Policija ih je kazneno prijavila, ali je Županijsko državno odvjetništvo kazneno djelo prekvalificiralo u spolnu radnju izjednačenu sa silovanjem s obzirom na to da na tijelu oštećene Britanke nisu pronađene ozljede. Postupak je u tijeku na općinskom državnom odvjetništvu.

>>Dvojica uhićena zbog silovanja Britanke u Palmižani

Komentara 6

Avatar noesiss
noesiss
18:55 07.07.2014.

Ime lokala i bandita da gradjani znaju zaobici lokaciju.

Avatar imotska115
imotska115
04:39 08.07.2014.

Zasto policija u Hrvatskoj nadaju imena pocinitelja? U Americi daju sliku I tocno ime tih idiota da svi znaju tko je I sta je.

NO
novoselb
17:54 08.07.2014.

Domoljubac Citam komentare I mislim na mnoge ove izdajice,specialno koi zive I rade u Americi,i koi samo zele sebe zadovoljiti sardjujuci I snichujuci(Dojavljaci/Izdajnici)o nama koji volimo I plachemo za nasom Lipom I mnogo puta pravednom I posebno sigurnom Hrvatskom,jer mnogii kao I ove smecari iz inostranstva dodjo I zele da pokazu kako u Hrvatskoj su samu silovatelji,a ne govore da se u ovoj lopovskoj I nepravednoj zemlji(SAD)svaki 30 sekund silova neka divojka ili zena,specialno mala dica od 5 do 9 godina I na krajo budu ubijene.Stidi te se lazni seravi Hrvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije