Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđen na 4 godine

Rekao: 'Dosta mi je toga da odbijaš seks' pa silovao suprugu

nasilje
Foto: Ilustracija: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
13.06.2014.
u 18:40

Osim za silovanje supruge, 33-godišnjak je terećen i da je od prosinca 2007. do prosinca 2012. vrijeđao, omalovažavao i pljuskao svoje troje djece, a pred njima je tukao i suprugu.

Muškarac (33) (ne navodimo mu identitet radi zaštite njegove djece i supruge, op.a.) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na četiri godine zatvora zbog silovanja supruge i zlostavljanja troje maloljetne djece.

Prema optužnici, neutvrđenog dana u rujnu ili listopadu 2010. u alkoholiziranom stanju u spavaćoj sobi nasrnuo je na suprugu (35), nakon čega ju je silovao.  

Dosta mi je toga da odbijaš seks – kazao je supruzi. Ona ga je pokušala odgurnuti i dignuti se s kreveta, no on ju je gurnuo natrag. Jednom rukom ju je primio za obje ruke koje joj je podigao iznad glave. Drugom joj je rukom strgnuo odjeću te ju je silovao. Iako ga je supruga cijelo vrijeme molila da je pusti, on to nije učinio, a još ju je i vrijeđao.

Osim za silovanje supruge, 33-godišnjak je terećen i da je od prosinca 2007. do prosinca 2012. vrijeđao, omalovažavao  i pljuskao svoje troje djece, a pred njima je tukao i suprugu.

Prema optužnici, 33-godišnjak je dva do tri puta tjedno pred djecom, koja danas imaju 14, 13 i osam godina  pljuskao suprugu kojoj je govorio da je "niš koristi". Na isti se način ponašao i prema djeci, a zlostavljanje je kulminiralo 5. prosinca 2012. kada je oko podneva napao suprugu. Primio ju je rukom za ramena, prislonio uza zid, a potom je  pljusnuo.  Potom je otišao, a u 17.30 kući se vratio pijan te je u nazočnosti djece ponovo nasrnuo na suprugu. Pljusnuo ju je i pljunuo joj u lice. Potom se okomio na dijete lupivši ga. Dijete je vrijeđao, tvrdeći da mu je soba neuredna. Dijete se rasplakalo, a žena je drugo dijete poslala da ode kod bake kako bi pozvala policiju, što je dijete i učinilo.

>> Dvojica uhićena zbog silovanja Britanke u Palmižani

Komentara 52

TH
than
21:37 13.06.2014.

Nazalost, neke zene misle da mogu promijeniti muskarca, ali ne mogu. Dok sam studirao, docimer je ovo isto radio sa svojom. I ona se uporno vracala, a nije morala. Varao ju je. Ona se vracala. Tukao. Ona se vracala, cak mu i placala stanarinu, jer je ostao i bez posla na kraju. I sto mozes tu ? Prijaviti ? Mozes, ali ona ce reci da nije istina, jer ona zna da ga moze promijeniti. Mozes, ali... da ne pisem sto.

BP
blažević pavka malešić
19:08 13.06.2014.

nema tu života sa takovom osobom,što prije to bolje i što dalje od njega,nitko danas netreba trpjeti teror u braku.

RT
Rollo.Tomasi
21:52 13.06.2014.

Eto, želja mu je ispunjena. Ako mu se posreći i dobije nekog rabijantnog cimera u ćeliji koji guli barem 10-ak godina, ne sumnjam da će imati bogat seksualni život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije