Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrali Yugo 55

Bolesnom Zadraninu ukrali yugo pa nema čime odlaziti na liječenje

yugo
27.01.2011.
u 09:39

Da je, unatoč starosti, auto itekako u voznom stanju, osim po tome što se lopov odvezao i još je uvijek nepoznat, dokazuje i potvrda iz policije da je Yugo 55 Koral nedavno prošao i tehnički pregled

Zadraninu Ivi Damiru Grmiću (66) nepoznati je lopov u srijedu poslijepodne ukrao yugo 55 koral, star 23 godine. Njegov yugo proizveden je 1988. baš kao i yugo koji je nedavno jedan Amerikanac nudio na prodaju šaljivim oglasom koji je obišao cijeli svijet. No za razliku od tog Amerikanca koji je napisao da je od yuga čvršća i limenka coca-cole, Zadranin o svom ukradenom limenom ljubimcu ima samo riječi hvale.

Svemu treba dodati da je Grmiću yugo zbog bolesti i te kako potreban.

– Nakon popodnevnog odmora vidio sam da mi nema automobila. Jako sam žalostan jer mi je automobil jako potreban budući da bolujem od karcinoma i njime idem k liječniku. Na sreću, nedavno sam iz auta izvadio liječničku dokumentaciju pa mi ona nije ukradena – rekao je Grmić.

Tvrdi da je baš nedavno kupio dvije gume i platio za njih 800 kuna.

– Pripremio sam i ulje, da se promijeni prije tehničkog pregleda, koji je trebalo uskoro obaviti. Ti koji kažu da je Yugo poput limenke pića nemaju pojma jer ja na tom autu koji sam dobio na dar dosad nisam mijenjao ništa osim pločica – kaže Grmić te ističe da ima i zastavu 1300.

– Stara je 36 godina i još je u voznom stanju, ali nisam imao 2000 kuna da platim tehnički pregled. Sada stvarno ne znam što ću. Najviše bih volio da mi vrate yugića... – tužno je rekao Ivo Damir Grmić.

Ključne riječi

Komentara 8

PA
paquito
23:55 27.01.2011.

koza2 da ne ispadneš koza :-)) izmjenili su novinari naslov.. a ovi što čovjeka nazivaju jadnikom i ismijavaju se, to nisu ljudi i na takve netreba bračati pažnju. Bolje da su pokrenuli akciju da se kupi drugi jugić za 3000 kn

OB
-obrisani-
04:54 28.01.2011.

2 gume nove i najbolje,za Yugo u Sloveniji koštaju ukupno 300 kuna,a u nas 800,istina

Avatar morski covik 1
morski covik 1
06:10 28.01.2011.

Yugo!? A ima i Zastavu... Ma nije mu to niko ukra... Zayebo se Grdovic onako pjan... potrazite na prvoj banderi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije